Bende LGA 1155 soketine i9 13900k takcamOlabilecek en pahalı en uyumsuz ve kalitesiz parçaları bir araya getirmişsin tebrik ediyorum
Anakart:arkadaşlar fazla bütçem olmadığı için izoly den alıcam galiba fakat anakartla ilgili birşeyler bilmiyorum böyle bir sistem oyunlar için idealm i vede bu sisteme 2 maks 3k lık ekran kartı öneriniz varmı
Alıntıyı görüntüle
0 a anca 5600g li hazır sistem alabilir (hazır sistem tarafında yinede bundan kat kat iyidir bence )İkinci el güzel bir sistem olabilir parasına göre tabii ki
Hocam ramler gereksiz pahalı aynı ram modelinin 3000 mhz versiyonlarını kullanıyorum ddr4 te bence 4000 mhz seviyelerinde uçmak mantıksızAnakart:
Gigabyte A520M-K-V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte A520M-K-V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte A520M-K-V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.084,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İşlemci: (içerisinde apu ekran kartı var )
AMD Ryzen 5 5600G Altı Çekirdek 3.90 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600G Altı Çekirdek 3.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600G Altı Çekirdek 3.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.289,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ram :
PSU 2. el 350 400w psu rahatlıkla yetecektir
Depolama :https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...rb-m-2-pci-express-3-0-fiyati,1078216654.htmlAnakart:
Gigabyte A520M-K-V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte A520M-K-V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte A520M-K-V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.084,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İşlemci: (içerisinde apu ekran kartı var )
AMD Ryzen 5 5600G Altı Çekirdek 3.90 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600G Altı Çekirdek 3.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600G Altı Çekirdek 3.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.289,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ram :
PSU 2. el 350 400w psu rahatlıkla yetecektir
şu egolu cevap veren gereksizleri kenarı bırakalım. sistemin uyumsuz, bütçeni söylersen ve neler oynayacagını söylersen yardım olabilirim.
Sistem apu olduğundan ötürü yüksek mhz seçtim0 a anca 5600g li hazır sistem alabilir (hazır sistem tarafında yinede bundan kat kat iyidir bence )
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ramler gereksiz pahalı aynı ram modelinin 3000 mhz versiyonlarını kullanıyorum ddr4 te bende 4000 mhz seviyelerinde uçmak mantıksız
İyi elbette ama ekran kartlı kurmak daha iyi olabilir0 a anca 5600g li hazır sistem alabilir (hazır sistem tarafında yinede bundan kat kat iyidir bence )
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ramler gereksiz pahalı aynı ram modelinin 3000 mhz versiyonlarını kullanıyorum ddr4 te bende 4000 mhz seviyelerinde uçmak mantıksız
3200 yada en iyi şekilde 3600 yeterli olur hocamS
Sistem apu olduğundan ötürü yüksek mhz seçtim
2. elden tabii ki süper sistemler çıkarda hocam 0 da pek çıkacağını düşünmüyorum gerçi siz gene şaşırtırsınız beniİyi elbette ama ekran kartlı kurmak daha iyi olabilir
ramler 320mhz anakart 1333mhz leş bir sistemarkadaşlar fazla bütçem olmadığı için izoly den alıcam galiba fakat anakartla ilgili birşeyler bilmiyorum böyle bir sistem oyunlar için idealm i vede bu sisteme 2 maks 3k lık ekran kartı öneriniz varmı
Alıntıyı görüntüle
Kürşat hocam askerdeydi sanırım geldimi bilmiyorum ama.@Kürşat Kütükçü Yardımcı olur sana
geldi geldiKürşat hocam askerdeydi sanırım geldimi bilmiyorum ama.
Ooo hocam gelmişsiniz hoş geldiniz.İyi elbette ama ekran kartlı kurmak daha iyi olabilirİyi elbette ama ekran kartlı kurmak daha iyi olabilir
Gördüm gördüm hoş gelmiş.geldi geldi