Çok teşekkür ederim canım hoşbuldum bitti şükür geldikOoo hocam gelmişsiniz hoş geldiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gördüm gördüm hoş gelmiş.
Adamsın kardeşimReis neşe saçıyor valla ne sevindim şuan bi bilseniz![]()
Çokta güzel yansıyor valla (konuyu bir tık kirlettik)Adamsın kardeşimneşeli biriyim sosyal hayatta sizlere de yansıyor ise ne mutlu bana
Intelin ilk serilerini pek hatırlamadığım için net cevap yazmayım dedim :')Uyumlu olmayabilir değil direk uyumlu değil ddr3 anakart işlemci 10100f DPASKJADS
Sıfır mı ikinci el mı istiyorsun kardeşimarkadaşlar fazla bütçem olmadığı için izoly den alıcam galiba fakat anakartla ilgili birşeyler bilmiyorum böyle bir sistem oyunlar için idealm i vede bu sisteme 2 maks 3k lık ekran kartı öneriniz varmı
Alıntıyı görüntüle
Hocam bütçenizi yazın siz kürşat hocam flnda burada güzel bir sistem toplanır sizearkadaşlar fazla bütçem olmadığı için izoly den alıcam galiba fakat anakartla ilgili birşeyler bilmiyorum böyle bir sistem oyunlar için idealm i vede bu sisteme 2 maks 3k lık ekran kartı öneriniz varmı
Alıntıyı görüntüle
keşke böyle bir sistem alabilsem zatenparanı çöpe atma kanka
çoğunlukla sıfır, ama sıfır a yakın 2. elde olabilirSıfır mı ikinci el mı istiyorsun kardeşim
sadece kasa için 7.500 - 8.000, bu arada kasadan kısıp parçalardan iyilerini alabiliriz kasa önemli değilHocam bütçenizi yazın siz kürşat hocam flnda burada güzel bir sistem toplanır size
ekran kartını ayrı alıcam, sonradan fark ettim ana kart için asus h310m - f dedim sonra m2 desteği yokmuş işlemci i3 10. nesil ram 16 gb izolyBu bir sistem değil ki. Ekran kartı yok, ssd yok, kasa yok, psu yok, anakart uyumlu bile olmayabilir.
Bu siteden kurtul bikere knk çöp tüm parçalar 5600g apu sistem alınır8k ykeşke böyle bir sistem alabilsem zaten
çoğunlukla sıfır, ama sıfır a yakın 2. elde olabilir
sadece kasa için 7.500 - 8.000, bu arada kasadan kısıp parçalardan iyilerini alabiliriz kasa önemli değil
sistemlerin nele nasıl uyumlu olacağını buraya yükledikten sonra anladım anakart için asus h310m f almayı düşünüyorum işlemci i3 10. nesil bir adet hdd 16gb ram ve rx550 ekran kartı1- 10. nesil işlemciyi o anakarta takamazsın.
2- RAM ve SSD hem kalitesiz hem pahalı
3- İşlemci F işlemci. İçinde ekran kartı yok ve ekran kartı alman gerekiyor.
4- Güç kaynağı ve kasa yok.
5- DDR 3 anakart seçmişsin DDR 4 RAM eklemişsin sepetsis
7.500 - 8.000, şunu söyliyim anakart asus h310m f bu anakart m2 ssd desteklemediği için bir adet hdd 16gb ram i3 10.nesil işlemci ekran kartı olarakda uygun rx 550 böyle bir şey buldum toplama bu sistem beni oyunlar ve yazılım için götürürmüşu egolu cevap veren gereksizleri kenarı bırakalım. sistemin uyumsuz, bütçeni söylersen ve neler oynayacagını söylersen yardım olabilirim.
peki ram olarak sitenin 16gb rami alınırm ıBu siteden kurtul bikere knk çöp tüm parçalar 5600g apu sistem alınır8k y
Hiç birşeyini alma knk ben bunlardan dünyaca ünlü bir ram markasını aldım çin malı üstüne logo basılmış ürün gönderdiler özellikleri çalışmıyor iade ettim hemen.sistemlerin nele nasıl uyumlu olacağını buraya yükledikten sonra anladım anakart için asus h310m f almayı düşünüyorum işlemci i3 10. nesil bir adet hdd 16gb ram ve rx550 ekran kartı
7.500 - 8.000, şunu söyliyim anakart asus h310m f bu anakart m2 ssd desteklemediği için bir adet hdd 16gb ram i3 10.nesil işlemci ekran kartı olarakda uygun rx 550 böyle bir şey buldum toplama bu sistem beni oyunlar ve yazılım için götürürmü
peki ram olarak sitenin 16gb rami alınırm ı
ciddimi o fiyata bulabilsem hemen alırımHiç birşeyini alma knk ben bunlardan dünyaca ünlü bir ram markasını aldım çin malı üstüne logo basılmış ürün gönderdiler özellikleri çalışmıyor iade ettim hemen.
Rx550 birde rezalet yani 8k verip o kartı asla kullanma ben 2.el 5700xt R5 3600 topladım(12.nesil i3 ve 3060 gücünde) 7.5k ya
Sıfır en azından 5600g al 7 yıllık kart alma
Sen hâlâ ordan bakıyorsun sanirimrx550 üretilmiyor bile yani Çin'den felan getirip üstüne logo basıp kakaklıyorlar bilmeyenlere