Jahrein'in yaptığı incelemeyi okurken boşluğuma geldi, birkaç kez güldüm.Saçma bir tartışma, iki taraf da haksız.
Kendini komik sanarak havalı gözükmek için dalgaya karışık saçma bir incelemeyle olayı başlatmış.
Düzgün bir inceleme yazsa bunlar olmazdı zaten, Türk motiflerini gösteriyor diye milliyeti sömürmüyor.
Oyunun eksiği çok, tam bir oyun gibi değil. Eleştirmeliyiz, bir yere varmaz yoksa, gayet normal bir durum.
Kimse oyunu da sevmek zorunda değil, amatör bir iş olduğu her hâlinden belli zaten. Yapmaya çalışmışlar.
Fakat bu tür atmosferlere destek verip saçma batıya özentiliği bırakmak yerine köstek olmamız hayret verici.
Sırf saz çalıyor, duvarlara kilim seriliyor ve cami içeriyor diye resmen oyunu linçlediler. Şaşkınım açıkcası.
Alıntıyı görüntüleYapımcının da böyle alttan laf sokarcasına lafı katıp bir anda Allah'ı karıştırması anlamsız.
Alıntıyı görüntüle
jahreini sevmem(!) ama bu konuda haklı.he tamam o zaman jaho yine haklı
Bence eleştirinin yapıcı olması zorunluluğu yok yıkıcı eleştiri de olabilir yıkıcı eleştirilerden de yapımcılar ,yapıcı sonuçlar çıkarabilirler sonuç olarak her insan yapıcı eleştiri yapacak diye bir şey yok mesela dalga geçtiği şeyleri düzeltip tekrar bir mail vs. atıp tekrar dene diyip hatalarını düzelttilerse belki olumlu dönüş de alabilir Allah Türklük diyip UE üzerinden hazır asset kullanıp milleti Türklük üzerinden vuruyorsun Türklük üzerinden vuracaksan Türklere yakışır,önceki başarılı Türklerden örnek alıp bir şey yapmalısın.Selamlar,
Burada yapıcı olarak konuşma yapalım.
Olay Özeti:
Jahrein yayında Erzurum adlı oyunu oynuyor.
Ve beğenmediği için iade ediyor.
Arkadaşları da:
"Ben bu oyunu 1 haftada yaparım." - "Çakma oyun." gibi yorumlar yapıyor.
Daha sonrasında Erzurum oyunun yapımcısından cevap geliyor:
Alıntıyı görüntüle
Ve Jahrein'de bu yoruma cevap olarak:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bunları yazıyor.
Benim şahsi düşüncem:
Bir oyun yapımcısı olarak, Türklüğü ve dini işin içine katarak haklı çıkmaya çalışması çok yanlış.
Sonuç olarak sen bir oyun yapımcısısın ve herkes senin oyunun beğenmek zorunda değil, iade de edebilirler.
Fakat Jahrein de hatalı. Çünkü daha yapıcı bir eleştiri yapıp, eksiklerini söyleyip, beğenmediğini dile getirebilirdi.
Benim düşüncelerim bu şekilde.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Yani beğenmemiş olabilir ama dalga geçer gibi 1 haftada yaparım demeleri çok yanlış sonuçta adamlar buna emek göstermişSelamlar,
Olay Özeti:
Arkadaşları da:
Alıntıyı görüntüle
Bunları yazıyor.
Benim şahsi düşüncem:
Bir oyun yapımcısı olarak, Türklüğü ve dini işin içine katarak haklı çıkmaya çalışması çok yanlış.
Sonuç olarak sen bir oyun yapımcısısın ve herkes senin oyunun beğenmek zorunda değil, iade de edebilirler.
Fakat Jahrein de hatalı. Çünkü daha yapıcı bir eleştiri yapıp, eksiklerini söyleyip, beğenmediğini dile getirebilirdi.
Egoist herifin teki kibirden kendisini göremiyoruz maalesef.Bu adamdan niye nefret ediyorum çünkü her türlü konuda olay çıkarıp dikkatleri üstüne çekmeye çalışıyor.
Zamanında emeğiyle gelişen Tuğkan abiye (Elraenn) bile Bot kullanıyor demişti.
Şimdi noldu ? Seveni azaldı izlenmeleri 15 K'yı geçmiyor.
Yancısı Kemal (K.Müzisyen) bile rahat 30 K izlenirken kendisi bu duruma düştü.
Zamanında Unlost'un ekibindeki PUBG Solo #1'si adama bile laf atmıştı.
Acınılası biri kendisi benim ve bir çok kişinin gözünde.
erzurum berbat bir oyun. jahrein fanı değilim ve son zamanlarda gördüğümde hafif cringe olurum ama bu konuda sonunda kadar haklı. gidip rezalet bir oyun yapıp sadece milli ve dini duyguları sömürerek para kazanmayı amaçlayan bir çöp iş piyasaya sürüp sonra sanki iyi bir işmiş gibi eleştiri kaldıramamak tam bir yıkıklıkSelamlar,
Olay Özeti:
Arkadaşları da:
Alıntıyı görüntüle
Bunları yazıyor.
Benim şahsi düşüncem:
Jahrein kiminle kavga etmedi ?Selamlar,
Olay Özeti:
Arkadaşları da:
Alıntıyı görüntüle
Bunları yazıyor.
Benim şahsi düşüncem: