The Magma Boss
80+ Silver
- Katılım
- 23 Mart 2020
- Mesajlar
- 4,064
- Reaksiyon skoru
- 2,464
Hangisini tavsiye edersiniz nedenleriyle birlikte açıklar mısınız? Ve kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını merak ediyorum.
jd 008 satılmıyor ama onun yerineHangisini tavsiye edersiniz nedenleriyle birlikte açıklar mısınız? Ve kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını merak ediyorum.
jd 008 satılmıyor ama onun yerine
Rampage R41
güzel kulaklık arctis 1 ss diye o kadar pahalı özelliği yok dostum ama alınabilir yani
Satılıyor dostlar. İncehesapta siyah rengi mevcut. Hangisini tercih edersiniz ikisi arasından?JD 008 satılmıyor diye biliyorum.
Satılıyor dostumJd 008 satilmiyor o yuzden arctis
o zaman tabii ki ben olsam jd alırdım arctis 1 de güzel fakat fiyatı abartılı 7.1 bile değilSatılıyor dostlar. İncehesapta siyah rengi mevcut. Hangisini tercih edersiniz ikisi arasından?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Satılıyor dostum
Windows'un sanal 7.1i yeterli diyorlar.o zaman tabii ki ben olsam jd alırdım arctis 1 de güzel fakat fiyatı abartılı 7.1 bile değil
dostum yeterlide yani ben olsam jd alırdım ama kendi tercihin ss de güzel ama 350 lira bence biraz abartıWindows'un sanal 7.1i yeterli diyorlar.
Dostum öncelikle şunu söyleyeyim şahsi fikrim tasarımı çok kötü ben hiç beğenmedim, kağıt üzerinde güzel duruyor özellikleri birkaç incelemesini izledim incehesap falan gezdim kullanıcı yorumlarına baktım. Diğer JD ürünlerinde olduğu gibi bunda da dip ses sorunu var herhalde, herkes şikayet etmiş. Mikrofonunun kısa olması bir garip geldi ve yorumlara baktığımda beğenmeyen çok olduğunu gördüm çoğu kişi dip ses var demiş. Buzzing noise var anlayacağın. Almanı önermem. @Yasin Çelik hocamın bu konusuna bakarsan dip ses sorunu olduğunu görürsün 700 serisinde, aynı sorun bunda da var anladığım kadarıyla. Arctis 1 bu ikili arasında daha iyi gözüküyor. JD önermiyorum. Fakat Arctis 1 de o fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum ses kalitesi o kadar başarılı değil fiyatına göre bence, ses seviyesi de düşük. Olayı görünüşü ve mikrofonu, iade eden çok. Ben hâlâ Drop Plus öneriyorum. İlla marka bir şey istiyorsan biraz daha bekleyip 100 daha ekleyip HS50 Pro almanı öneririm. HS35 de önermiyorum.
Drop Plusta ve hs serisinde kulak pedleri deri olduğu için terleme yapma sorunundan korkuyorum. Ayrıca steelseriesi de beğenen çok var. Mikrofonu falan çok kaliteli aklım karıştı.Dostum öncelikle şunu söyleyeyim şahsi fikrim tasarımı çok kötü ben hiç beğenmedim, kağıt üzerinde güzel duruyor özellikleri birkaç incelemesini izledim incehesap falan gezdim kullanıcı yorumlarına baktım. Diğer JD ürünlerinde olduğu gibi bunda da dip ses sorunu var herhalde, herkes şikayet etmiş. Mikrofonunun kısa olması bir garip geldi ve yorumlara baktığımda beğenmeyen çok olduğunu gördüm çoğu kişi dip ses var demiş. Buzzing noise var anlayacağın. Almanı önermem. @Yasin Çelik hocamın bu konusuna bakarsan dip ses sorunu olduğunu görürsün 700 serisinde, aynı sorun bunda da var anladığım kadarıyla. Arctis 1 bu ikili arasında daha iyi gözüküyor. JD önermiyorum. Fakat Arctis 1 de o fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum ses kalitesi o kadar başarılı değil fiyatına göre bence, ses seviyesi de düşük. Olayı görünüşü ve mikrofonu, iade eden çok. Ben hâlâ Drop Plus öneriyorum. İlla marka bir şey istiyorsan biraz daha bekleyip 100 daha ekleyip HS50 Pro almanı öneririm. HS35 de önermiyorum.
Dediğim gibi hs serisinin mikrofonu steelseriesin kadar kaliteli değil ve kulak pedlerinden şüpheliyim.HS50 yada HS35 tavsiye ederim. Arctis 1 parasını haketmiyor. JD'ye ise kronik dipses sorunlu bir kulaklığa bu kadar para yatırmak ahmaklık olur.
HS35 kumaş pedlere sahip. Arctis 1 alabilirsin kötü demiyoruz yalnızca fiyatı pahalı. JD alma yeter.Drop Plusta ve hs serisinde kulak pedleri deri olduğu için terleme yapma sorunundan korkuyorum. Ayrıca steelseriesi de beğenen çok var. Mikrofonu falan çok kaliteli aklım karıştı.
Dediğim gibi hs serisinin mikrofonu steelseriesin kadar kaliteli değil ve kulak pedlerinden şüpheliyim.