Çözüldü✓ James Donkey 711 Kulaklık Alınır Mı?

Önermem, ses kaliteleri güzel değil.
Edifier G2 lı veya Lenoco H300 daha iyi alternatifler, tabii bütçe yeterse.

kulaklık almayı düşünüyorum nereye baksam karşıma bu James Donkey 711v710 çıkıyor . Şu an ki piyasaya baktığımızda f/p diyebileceğimiz bi ürün mü? alınır mı? hangisi daha iyi
ya da 300tl bandında önerebileceğiniz var mı
FP olarak game note h2016d öneririm kullanıyorum ve çok memnunum

Hangi modelini kullanıyorsunuz?

Evet videolarda ben de hep gördüm 710'u rahatlık olarak çok övüyorlar ama şöyle de bir durum var 710'un kablosu 712'ye göre daha kalitesiz ayrıca mikrofonu elle kapatılamıyor ama 712'de kontrol kumandası var diye gördüm.
evet 712 710 ve 711 e göre daha kullanışlı kumandalı olması cidden beni biraz cezbediyor

alınacaksa minnimum James Dınkey 712 alınmalı, geçtiğimiz ay'a kadar Şubat 2020'den beri James Donkey 711 kullanıyordum ancak bir kaç hafta önce Rampage RM-K3 Cashe'e geçtim

alınacaksa minnimum James Dınkey 712 alınmalı, geçtiğimiz ay'a kadar Şubat 2020'den beri James Donkey 711 kullanıyordum ancak bir kaç hafta önce Rampage RM-K3 Cashe'e geçtim
Nasıl, memnun musunuz RM-K3 Cashe'den

Hocam JD 712 kullanıyorum.180 TL iken almıştım. 3 kez garantiye gönderdim,sıkıntısız bir şekilde yardımcı oldular.Kulaklık 6 ayda bir arıza veriyor bildiğin şuan hala sıkıntılı ve garantisi bitti.Kulaklıkta bass denen bir şey yok,müzik zevki hiç vermiyor.FPS oyunlarındada pek yardımcı olduğu söylenmez.Şuan ki fiyatını kesinlikle hak etmiyor.

Nasıl, memnun musunuz RM-K3 Cashe'den
Evet, memnunum diyebilirim Hepsiburada'dan Paycell kart ile aldım ekstradan 150TL ve üzeri GNÇ'den gelen 25TL indirimim vardı kısacası Kulaklık bana 130TL civarına mal oldu

Hangi modelini kullanıyorsunuz?

Evet videolarda ben de hep gördüm 710'u rahatlık olarak çok övüyorlar ama şöyle de bir durum var 710'un kablosu 712'ye göre daha kalitesiz ayrıca mikrofonu elle kapatılamıyor ama 712'de kontrol kumandası var diye gördüm.
711 kullandım pedleri dışında sıkıntısını görmedim bir de mikrofonuna bağırınca otomatik bir şekilde sesini azaltıyor mikrofonun birz da o sıkıntı oyunlarda bağırınca direk kısıyor

Hepsini kullanmıştım. 711 in ses kalitesi kötü özellikle ses kasma oyunlarında ayak sesleri yok denecek kadar az ama rahatlık olarak gayet rahat terletme yok kulaklık pamuk gibi. 712 eşek ölüsü bir ağırlığa sahip tavsiye etmem ama ses kalitesi 711 e göre son derece iyi. Ya bütçe yükseltin ya da bunları göz önünde bulundurun.

alınır 1 yıldan fazla kullandım ikiz kardeşimde 2 yıldır kullanıyor 2 rksi yanı var. Çok kaba duruyor ve bilgisayar için driveri yok.
Driver ı var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kulaklık almayı düşünüyorum nereye baksam karşıma bu James Donkey 711v710 çıkıyor . Şu an ki piyasaya baktığımızda f/p diyebileceğimiz bi ürün mü? alınır mı? hangisi daha iyi
ya da 300tl bandında önerebileceğiniz var mı
İnanın 710 daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,213
Üyeler
192,647
Son üye
tyreat
Geri