Neler Yeni

Java vs C# dillerinden hangisi seçilmeli

lorzor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal parlak
Herkese iyi sosyaller ben bir PC uygulaması yapmak istiyorum ve bu uygulamayı yapmak için hangi yazılım dilini seçmenin mantıklı olacağını bilmiyorum. Yapazağım projeyi özgeçmişime eklemek istiyorum ve ileride çalışma potansiyeli yüksek olması gerektiğini düşünüyorum ve bu düşünce beni iki dile itiyor birisi Java birisi C# sizce bu PC uygulamasını hangi dil ile yazmalıyım ?

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Alihan YILMAZ
Ne biliyorsan, mantıklı olan o.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Herkese iyi sosyaller ben bir PC uygulaması yapmak istiyorum ve bu uygulamayı yapmak için hangi yazılım dilini seçmenin mantıklı olacağını bilmiyorum. Yapazağım projeyi özgeçmişime eklemek istiyorum ve ileride çalışma potansiyeli yüksek olması gerektiğini düşünüyorum ve bu düşünce beni iki dile itiyor birisi Java birisi C# sizce bu PC uygulamasını hangi dil ile yazmalıyım ?
Hocam şimdi eğer windows'da bir uygulama geliştirmek istiyorsanız C# daha mantıklı Windows için uygulama yazmayı daha kolaylaştırır ve daha iyi gekiştirme imkanları/Özellikleri sunar

Ama Bence eğer daha çok önünü açması iş bulma olasılığını artırmak ve geleceğe yönelik istiyorsan Java "Seç!" Çok daha iyi Java'nın en büyük avantajı, "Write Once, Run Anywhere" (Bir Kere Yaz, Her Yerde Çalıştır) mantığıdır buda daha geniş alanda iş bulma imkanı sağlar

Bence bu tarz şeyleri ChatGPT'ye de Sorabilirsin Çünkü bizler yazmaya falan üşeniyoruz veya bazı şeyleri atlıyabiliyoruz ama yapay zeka sana daha ayrıntılı ve hangisini seçmen konusunda daha iyi bir cevap verecektir

man a man

80+ Bronze
Bilgisayara kişisel kullanıcılar için bir proje yapacaksan çoğunluk windows kullanıldığı için C# la yapmanı tavsiye ederim. Visual studionun sürükle bırak mantığıda işini baya kolaylaştırır

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Alihan YILMAZ
En havalı C++ ile olur. C# ayaklara düşmüş. Bilmeyen yok.

raceist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Metin girin
Yıl 2024 oldu kanka be dil değil teknoloji önemli kafana koy bir alan ona göre seç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,410
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom