Neler Yeni

JBL T460BT Kablosuz Kulaklık İncelemesi

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
1625947638955.png

Üstte gözüken minik yuvarlak buton açıp kapamaya yarıyor. 2 saniye basılı tuttuğunuzda açılıyor, tekrar 2 saniye basılı tuttuğunuzda kapanıyor. Açıp kapatırken gelen ses efektinden anlıyorsunuz. Üstünde mikrofon var ama söylemeliyim ki mikrofon oldukça kötü. Konuşmak için vesaire kullanacaksanız kulaklığın mikrofonunu kullanmayın. Düğmenin altında ise küçük yuvarlak bir şey var. Oradan yanan ışık ile açık ya da kapalı olduğunu, şarjının azalıp azalmadığını anlayabiliyorsunuz. Şarjı azaldığında (%10) belli aralıklar ile alarm sesi gibi bir ses veriyor zaten.
1625947866086.png

Yukarıdaki resimde ise şarkı ya da videoyu durdurma, ses azaltıp açma butonlarını görüyorsunuz. Ortadaki yuvarlak ambleme sahip buton videoyu ya da şarkıyı durdurmaya, sağdaki + işaretli buton sesi açmaya, soldaki - işaretli buton ise sesi azaltmaya yarıyor.

Kutunun içinden şarj kablosu çıkıyor ama adaptör çıkmıyor. Ben bilgisayarda ayrı bir kulaklık kullanıyorum. Bu kulaklığı almamın en büyük sebebi kablolu kulaklıkları en fazla 6 ay kullanabiliyordum çünkü kabloları kopuyordu. Alıp uzun süre kullanmak istedim hala da memnunum. Genellikle dışarıda, yolculuklarda, telefondan bir şeyler dinlerken kullanıyorum. Okullar açıkken her gün kullanıyordum ama ona rağmen 2 haftada anca bitiyordu şarjı. 3 saate yakın sürede tamamen şarj oluyor. Rahat ve konforlu bir ürün şu an 300TL civarında bulabilirsiniz. Bu bütçede kulaklık arayanlara rahat şekilde önerebilirim. İlk inceleme yazım olduğundan hatalar, eksiklikler olabilir lütfen kusura bakmayın. Okuduğunuz için teşekkürler.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Dostum sağ kulaklıktaki şarj yerinin yanında içi boş bir yer var mı? Aynısından solda da olması gerekiyor onlar ne işe yarıyor biliyor musun

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum sağ kulaklıktaki şarj yerinin yanında içi boş bir yer var mı? Aynısından solda da olması gerekiyor onlar ne işe yarıyor biliyor musun
Evet iç kısımda var fakat ne işe yaradığını ben de bilmiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,306
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520