Berkarda
80+ Silver
Instagram'da gördüm ve 2 milyardan fazladan inancı olan Müslümanlık sizce yalan mı ?
Başka nedenleriniz vardır islamdan çıkmak içinarkadaşlaar ben ismladan çıkıcam sanırkm bu videodan sonra
Haşa ve kella. İslâm'da ALLAH'tan başka kimseye tapılmaz. Tapınılırsa şirktir ve küfürdür. İlminiz yok, birde gelip insanlara yalan yanlış şeyler yazmışsınız.abi biz taşa tapıyorsak kabe de o zaman diger dinlerde aynı şeye girmıyor mu sonuçta tanrıya tapanlara bi heykle bulup ona tapıyordu neyse hocam konuyu çok derine açmıycam
Çok fazla bilgim olmasa da sizin taş dediğiniz şeye tapmıyorsunuz ibadet yapıyorsunuz.. Puta tapmak ile arasında fark varabi biz taşa tapıyorsak kabe de o zaman diger dinlerde aynı şeye girmıyor mu sonuçta tanrıya tapanlara bi heykle bulup ona tapıyordu neyse hocam konuyu çok derine açmıycam
Hocam cennetten taşıyla mı olsun? ya da elmaslı güzel şekil olur öyle bir beklentiniz mi var anlamadım?Anlıyorum yapı ama başka şeyden yapılabilir ibadet için gidiliyor ama taş yerine başka bir şeyden yapılabilir bence
Bu çocuğun konuları çok değişik yav ahhahahaMantığın o kadar saçma ki. Yapılar zaten taştan tahtadan olur. Neyden yapsınlar camdan mı metalden mi?