Kablonet hakkında görüşleriniz

YazılımKafa

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,033
Dostlar kablonet hakkında ki görüşleriniz neler. Kullananlar memnun mu? Türk Telekom altyapım 1000 mbps destekliyor. Kablonette bu altyapıyı veriyor. Ek olarak kablonet sitesi biraz garip. Türk Telekom altyapısı olanda fiyatlar neler bilenler yazabilir mi?

Dostlar kablonet hakkında ki görüşleriniz neler. Kullananlar memnun mu? Türk Telekom altyapım 1000 mbps destekliyor. Kablonette bu altyapıyı veriyor. Ek olarak kablonet sitesi biraz garip. Türk Telekom altyapısı olanda fiyatlar neler bilenler yazabilir mi?
Kısaca açıklayayım 100mbps bir internet bağlattık baya ucuzdu. Bize sabah iyi sonuçlar alırsınız akşam biraz(!) düşer hız dediler. Bizde fiyattan dolayı hemen kabul ettik. Şimdi Sabah 60mbps akşam 20lere bile iniyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama bence bana göre tek artısı oyunlarda pingim abartılacak değerlere çıkmıyor.

Kısaca açıklayayım 100mbps bir internet bağlattık baya ucuzdu. Bize sabah iyi sonuçlar alırsınız akşam biraz(!) düşer hız dediler. Bizde fiyattan dolayı hemen kabul ettik. Şimdi Sabah 60mbps akşam 20lere bile iniyor.
Ucuzdan kastın ne ? Siteyi incelediğim de bulduğum fiyatlar pek ucuz değil. Gördüğüm kadarıyla Türk Telekom ile aynı hatta nerdeyse pahalı çıktı

Ucuzdan kastın ne ? Siteyi incelediğim de bulduğum fiyatlar pek ucuz değil. Gördüğüm kadarıyla Türk Telekom ile aynı hatta nerdeyse pahalı çıktı
Hocam 1.5 yıl önce falan bağlatmıştık. O zaman ucuzdu. Birde söylediklerimi biraz geri almak istedim sonuçları görünce.

Ekler

• asdasd.PNG
    asdasd.PNG
    5.3 KB · Hit: 110

Ama bence bana göre tek artısı oyunlarda pingim abartılacak değerlere çıkmıyor.
Akıllı sınırsız tarifesidir o.
19-00 arası 24 mbit e düşer
Diğer zaman diliminde 100mbit verir

Hocam 1.5 yıl önce falan bağlatmıştık. O zaman ucuzdu. Birde söylediklerimi biraz geri almak istedim sonuçları görünce.
Ama biraz dalgalı ilerliyor internet hocam sabah test yaptım mesela 50 downloadı geçmedi.

İzmirde yaşıyorum 10 yıldır kullanıyorum 10 kere sorun yaşamadım
Belki benim şansımadır bilemem ama kendi adıma memnunum

Fiyatlar pek ucuz değilmiş. Türk Telekom daha mantıklı geldi

Hocam benim de aman aman sorunum yok ama mesela sabah iki telefon bir şeyler izlerken benim bilgisayarım çok kasıyor o da normal biraz.

Hocam benim tarifede televizyon paketi falan da vardı şimdi ne olmuş bu fiyatlar.

Baya seneler oldu kullanıyoruz (4-5 seneden fazla olabilir tam bilmiyorum) ve bu zaman içinde 5 kez sorun yaşadığımı bile hatırlamıyorum. Eskiden paketimizden ötürü saat akşam 7'den sonra hız 100MBPS'den 24MBPS'ye düşüyordu ancak paketi iyileştirip direkt hep sabit 100MBPS olacağı şeklinde ayarladık. Hiçbir zaman hız, ping, gecikme sorunu yaşamadım.

Hocam benim de aman aman sorunum yok ama mesela sabah iki telefon bir şeyler izlerken benim bilgisayarım çok kasıyor o da normal biraz.

Hocam benim tarifede televizyon paketi falan da vardı şimdi ne olmuş bu fiyatlar.
Kendi modemi ile kullanımda bazen sorunlar olabiliyor.
Ben modeminden ethernet ile dağıtıcıya verip o şekilde kullanıyorum
Evde 2 çocuk , hanım ve ben aynı anda telefon tablet televizyon açık olsa bile hiç sorun yaşamıyoruz

Geri