Neler Yeni

Kablonet İnternet Nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus Emre
Aranızda kablonet kullanan var mı 50 mbps bağlamayı düşünüyorum bir sorun yaşar mıyım

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Burhan Bey
Merhaba, taşınma durumumdan önce epeyce uzun bir süre kullanma fırsatım olmuştu. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadığımı söyleyebilirim. TV ve İnternetli kampanyaları güzel oluyordu ama son halleri nasıldır bilmiyorum.
Kullandığım dönem için eksi olarak söyleyebileceğim tek şey "kullandıkları modem veya router" diyebilirim. Maalesef kendi altyapıları genel olarak kullanılan telekom altyapısından farklı olduğu için verdikleri modem dışında farklı bir ürün kullanma şansınız çok az hatta yok gibi bir şey. Belki değişmiştir bilmiyorum ama ben zamanında verdikleri modemi "bridge" moduna alıp kendi router ımla ev içi internet dağılımını sağlamıştım.

haberci81

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Keskin
Merhaba, taşınma durumumdan önce epeyce uzun bir süre kullanma fırsatım olmuştu. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadığımı söyleyebilirim. TV ve İnternetli kampanyaları güzel oluyordu ama son halleri nasıldır bilmiyorum.
Kullandığım dönem için eksi olarak söyleyebileceğim tek şey "kullandıkları modem veya router" diyebilirim. Maalesef kendi altyapıları genel olarak kullanılan telekom altyapısından farklı olduğu için verdikleri modem dışında farklı bir ürün kullanma şansınız çok az hatta yok gibi bir şey. Belki değişmiştir bilmiyorum ama ben zamanında verdikleri modemi "bridge" moduna alıp kendi router ımla ev içi internet dağılımını sağlamıştım.
Modemlerde ki kablosuz kalite sorunu kronik. Her daim sorun yaşanabiliyor. Fakat altyapı olarak mükemmel. Satın aldığınız tarifeye ait hızı kesin alıyorsunuz. Yapmanız gereken bir router satın alın. Hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,808
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom