Neler Yeni

Yardım Kablonet rezilliği ve sorumsuzlukları

normalinde de 20 upload var değil mi
Yani o bölgede nasıl olur bilmem ama bende genel olarak hep stabil bu sonuçlar çıkar, o yüzden birden fazla cihazı kullanırken internette dalgalanma olmuyor. Upload ile şu an için bi' alakam olmadığı için bir sıkıntı yok.

Adsız.webp
Adsız.webp

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Enco
6 sene kablonet kullandım en sevdiğim internet firması olabilir. aradıklarımda hep direk yardımda olmuşlardı demekki sorun sende büyük galiba.
4. gündeyiz hala git gel sorunu devam ediyor hocam 5 dakika geliyor 2 saat yok sabahtan beri 3 kere uydu yayını kesildi :)

Merhaba Konya da yaşıyorum konu başlığında gördüğünüz gibi 3 gündür yaşadığım rezilliği anlatmak istiyorum. Evet sorun 3 gün önce başladı tam tamına 3 gün 3 gün önce evimdeki internet bağlantısı koptu anlayışla karşıladım bir kablo kopmuştur bir şey olmuştur dedim fakat sorun geceye kadar devam etti ertesi sabah geçer dedim ve kafama takmadım öğlen aramıştım çünkü bana kablolarında sorun olduğunu söylediler ertesi gün yine internetim gelmedi geldiğinde ise 2 veya 3 dakika kalıp gidiyordu bu sefer ise sorunun devam ettiğini ve ekiplerin çalıştığı söylendi yine anlayışla karşıladım ve bugün hala internetim yok sabahtan beri bekliyorum aradığımda ise telefonlarım açılmıyor arıza nedeniyle açamıyoruz diyip kapanıyor sonuç ise 3 gündür internetsiz yaşamaya çalışıyorum sorun hala devam ediyor.
Sen ilk defa yaşıyorsun ben birçok gün ama alışık! :)

Sen ilk defa yaşıyorsun ben birçok gün ama alışık! :)
Hocam eskiden nadiren oluyordu fakat son zamanlarda arttı son 2 senedir internetim yavaşlıyor yada uydu yayını kesiliyor arıyorum düzeltiyorlar ama bu seferki çok uzun sürdü ve geri dönüş yapılmıyor dalga geçer gibi davranılıyor telefonlarım yine açılmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,492
Üyeler
173,383
Son üye
aslanpencesi
Geri