Neler Yeni

Kablosuz 400 IPS mouse 500 TL

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,134
İsim
Abdullah Aydoğdu

PAW3355 sensörü var 400 IPS 40 G. Kailh GM 0.8 80 milyon tıklamalı switch olduğu yazıyor.
Kapağı değiştirilebiliyor, ister delikli ister normal olanı tak. Pili 50 saat gidiyor ve kabloyla şarj edilebiliyormuş. Mantıken istenirse kablolu da kullanılması gerek.
Kargo ücretsiz 100 tl ithalat depozitosuyla 530 TL oluyor. Amazon'dan hiç böyle yurtdışından ürün almadım. Sıkıntı çıkar mı ekstra masraf vs?

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu

PAW3355 sensörü var 400 IPS 40 G. Kailh GM 0.8 80 milyon tıklamalı switch olduğu yazıyor.
Kapağı değiştirilebiliyor, ister delikli ister normal olanı tak. Pili 50 saat gidiyor ve kabloyla şarj edilebiliyormuş. Mantıken istenirse kablolu da kullanılması gerek.
Kargo ücretsiz 100 TL ithalat depozitosuyla 530 TL oluyor. Amazon'dan hiç böyle yurtdışından ürün almadım. Sıkıntı çıkar mı ekstra masraf vs?
hayır çıkmaz, aksine fazla depozito parası aldığı için Amazon size iade bile yapar. kağıt üstünde özellikleri gayet hoş bir mouse keşke çirkin olmasaydı bende kapardım 1 tane

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,134
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır çıkmaz, aksine fazla depozito parası aldığı için Amazon size iade bile yapar. kağıt üstünde özellikleri gayet hoş bir mouse keşke çirkin olmasaydı bende kapardım 1 tane
Delux öyle markasız dandik fason ürünlerden değil. Kaliteli fareleri var. O markasız ürünlerle karıştırmamak gerek. Fiyatı bedava duruyor bu özellikleriyle. Ama biliyorsunuz artık yurt dışından alınan ürünlerde gümrük sağlam geçirmeye başladı, bilemiyorum.

wetaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Esad Çevikbaş

Kargo ücretsiz 100 TL ithalat depozitosuyla 530 TL oluyor. Amazon'dan hiç böyle yurtdışından ürün almadım. Sıkıntı çıkar mı ekstra masraf vs?
160 tl de kargo knk 694 düz 700 oluyor

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
Delux öyle markasız dandik fason ürünlerden değil. Kaliteli fareleri var. O markasız ürünlerle karıştırmamak gerek. Fiyatı bedava duruyor bu özellikleriyle. Ama biliyorsunuz artık yurt dışından alınan ürünlerde gümrük sağlam geçirmeye başladı, bilemiyorum.
Amazon ek ücret çıkartmaz sana.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Bluetooth mu bu? Eğer öyle ise ve ışık kapanıyorsa (sevmiyorum) ben de alabilirim. Ama kargo nasıl ücretsiz onu anlamadım 160TL diyor?

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,134
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
160 TL de kargo knk 694 düz 700 oluyor
1691616177954.png

Kargo ücretsiz gozukuyoır bende en son yere gelınce ithalat ucretı 77 ye dustu 507 tl diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bluetooth mu bu? Eğer öyle ise ve ışık kapanıyorsa (sevmiyorum) ben de alabilirim. Ama kargo nasıl ücretsiz onu anlamadım 160TL diyor?
Kral bende ücretsiz diyor, Prime oldugum ıcın mı acaba? İlk ay ücretsiz zaten

1691616238877.png

• [3 Bağlantı Modu ve Şarj Edilebilir Pil] Kablolu/2,4 GHz Kablosuz/BT bağlantısı, 3 cihaza kadar kullanılır, mod düğmesi ile farklı cihazlar arasında geçiş yapmak kolaydır. Şarj edilebilir dahili 500mAh li-ion pil, tek bir şarjla 50 saate kadar kullanım.
Zannediyorum ki istersen içinden çıkan alıcıyı takarak, istersen bluetooth istersen de kablolu. Her türlü oluyor.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

Kargo ücretsiz gozukuyoır bende en son yere gelınce ithalat ucretı 77 ye dustu 507 TL diyor

Alıntıyı görüntüle

• [3 Bağlantı Modu ve Şarj Edilebilir Pil] Kablolu/2,4 GHz Kablosuz/BT bağlantısı, 3 cihaza kadar kullanılır, mod düğmesi ile farklı cihazlar arasında geçiş yapmak kolaydır. Şarj edilebilir dahili 500mAh li-ion pil, tek bir şarjla 50 saate kadar kullanım.
Zannediyorum ki istersen içinden çıkan alıcıyı takarak, istersen bluetooth istersen de kablolu. Her türlü oluyor.
Prime genelde yurtdışı kargosunu karşılamazdı ama iyiymiş bende böyle.
Screenshot_20230810_002525_Samsung Internet.jpg

wetaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Esad Çevikbaş
Alıntıyı görüntüle

Kargo ücretsiz gozukuyoır bende en son yere gelınce ithalat ucretı 77 ye dustu 507 TL diyor

Alıntıyı görüntüle

1691616408556.png

knk primedan dolayı olabilir ilk ay bitti zam gelince iptal ettirdim :D

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,669
İsim
Kerem Çavuş
Kargo çıkıyo diyenlerin prime alması lazım o yüzden ek ücret çıkıyor

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,134
İsim
Abdullah Aydoğdu
Pek etik bir davranış olmaz ancak yeni hesap ile ilk ayı ücretsiz yapabilirsiniz bu seferliğine isterseniz.
Veyahut parasıyla alın, bu özelliklere sahip fare TR'de dünyanın parası. Kailh 8.0 switch var 80 milyon tıklamalı 400 IPS sensör ve KABLOSUZ. 500 TL sadece :D Bu özelliklere sahip kablolu bile fare bulamazsınız TR'de.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf

kağıt üzerinde sensör fiyat vs baya iyi bir mouse gibi duruyor ben beğendim. çözcem beyazından.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
knk primedan dolayı olabilir ilk ay bitti zam gelince iptal ettirdim :D
Kargo çıkıyo diyenlerin prime alması lazım o yüzden ek ücret çıkıyor
Pek etik bir davranış olmaz ancak yeni hesap ile ilk ayı ücretsiz yapabilirsiniz bu seferliğine isterseniz.
Veyahut parasıyla alın, bu özelliklere sahip fare TR'de dünyanın parası. Kailh 8.0 switch var 80 milyon tıklamalı 400 IPS sensör ve KABLOSUZ. 500 TL sadece :D
Prime var sadece hesapta değildim, siz böyle diyince hesaba girdim evet Prime ile bedava oluyor.

Biraz kumar olacak ama beyazını alacağım sanırım. Umarım iPad, Android telefon ve Mac ile sorunsuz bağlantı kurar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,696
Üyeler
162,719
Son üye
piece
Top Bottom