Kablosuz fare önerisi

Murad46

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
3000
Scyrox V6 veya V8 almak istiyorum, ama iş ve oyun için ne kadar uygun emin değilim. Bu fiyat bandında daha iyi fareler bulunabilir mi? El tutuşum hakkında net bir fikrim yok.

Beklentilerim:

• Kablosuz
  • Uzun ömürlü
  • Kaliteli
  • Şık tasarımlı
  • Fiyat/performans ürünü

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Scyrox alcaktım sonra vazgeçtim sonra f1 pro max aldım çok önelirim bazı kişiler skatezler kötü demiş

Scyrox V6 veya V8 almak istiyorum, ama iş ve oyun için ne kadar uygun emin değilim. Bu fiyat bandında daha iyi fareler bulunabilir mi? El tutuşum hakkında net bir fikrim yok.

Beklentilerim:

• Kablosuz
  • Uzun ömürlü
  • Kaliteli
  • Şık tasarımlı
  • Fiyat/performans ürünü

Tavsiyelerinizi bekliyorum.
evde oyun oynarken dongle ile oynar keyfinize bakarsınız, işe götürür rahatlıkla kullanırsınız. İyzico ile 500 lira ucuza alabilir, ek indirim kodu ile kargoyu bedavaya getirebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evde oyun oynarken dongle ile oynar keyfinize bakarsınız, işe götürür rahatlıkla kullanırsınız. İyzico ile 500 lira ucuza alabilir, ek indirim kodu ile kargoyu bedavaya getirebilirsiniz
bütçeyi aşarsanız birde bu var https://wraithesports.com/products/vgn-atk-blazing-sky-f1-wireless-mouse?variant=48451976954049

hocam benim elim ortalama büyülükte ve bazıları Scyrox v6 diyor bazıları v8 sizde darmoshark diyorsunuz hangisini alıyım bilmiyorum fareyi genlde iş için kullacağım bir de 2 tane alcam 2 tane almaya indirim varsa o konu da da bir öneri yapın

S
hocam benim elim ortalama büyülükte ve bazıları Scyrox v6 diyor bazıları v8 sizde darmoshark diyorsunuz hangisini alıyım bilmiyorum fareyi genlde iş için kullacağım bir de 2 tane alcam 2 tane almaya indirim varsa o konu da da bir öneri yapın
Scyrox genellikle oyun icin, eğer genel olarak iş için kullanıcaksanız darmoshark + dongle alın işte normal oyun oynarken dongle takar oynarsınız

iyzico + parolpara + Conlife kodu ile 1kdan fazla ucuza alabilirsiniz

S

Scyrox genellikle oyun icin, eğer genel olarak iş için kullanıcaksanız darmoshark + dongle alın işte normal oyun oynarken dongle takar oynarsınız

iyzico + parolpara + Conlife kodu ile 1kdan fazla ucuza alabilirsiniz
dongele almak gereklimi hocam ne işe yarıyor

Geri