Neler Yeni

Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi 6000 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anıl ÖZTÜRK

Burak-Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak Yeşildağ
Rog pelta kullaniyorum Asus un rog kulakliklari çok iyi olmuyo ama Memnunum ben Kutu içeriği az geldi barracuda x te 10 tane kanlo geliyodu bunda 1 tane sarj kablosu geldi sadece Sesi guzel Rhaatsiz edecek bir sorunu yok Biraz buyuk ama birde menzili az 2-3 oda dan sonra bozulmalar oluyor seste Kulakligin 90 Derece donusunde microfonu dusunmemişler garip duruyo 90 derece dondurunce Armoury Crate yazilimi da Kulakligi gormuyor sanirim daha eklememisler ayrica asus elite programina da kulakligi kaydedemiyoruz Premium hissiyat yok pek herhangi bir ortalama ustu kulaklik ben 4500e almistim 5ten fazla verilmez bence
Bende Armoury crate ve kendi özel uygulaması kulaklığı görüyor ve kayıt yapılıyor hocam.

quartle

80+ Gold
barracuda x oyun performansi nasil hocam valorantta falan bide malzeme kalitesi cok iyi degil diyorlar sizin yorumunuz nedir
oyunda güzel dışarda kullanımda vs çok rahat kibar duruyor kafa yormuyor malzeme kalitesi kötü değil normalde idare eder ama benimki düştü ve kırıldı garantiden bugün geri geldi bantlı kulaklık şuan :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anıl ÖZTÜRK
oyunda güzel dışarda kullanımda vs çok rahat kibar duruyor kafa yormuyor malzeme kalitesi kötü değil normalde idare eder ama benimki düştü ve kırıldı garantiden bugün geri geldi bantlı kulaklık şuan :D
hocam 1 düsmeye kırılıyorsa sıkıntı kxkwkx biraz gozum korktu

Burak-Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak Yeşildağ
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki oyun hariç metrobüste falan kullanılabilir mi sizce? Biraz sırıtır sanki
Barracuda x gibi kafa bandı olan kulaklık tercih ederseniz millet içinde pek sırıtmaz. Pelta gibi lastikli olursa kaba gözükür.

quartle

80+ Gold
hocam 1 düsmeye kırılıyorsa sıkıntı kxkwkx biraz gozum korktu
hocam tam sıkıntılı bi noktası var kulaklıgın orasına denk geldi ama kulaklıgı gerçekten tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Sametcan Türk
Steelseries nova 7 wireless kullanan var mı bu nasıl bir kulaklık tır
acaba aldım ama memnun kalır mıyım şüphesi var bende

Burak-Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12