Neler Yeni

Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi 6000 TL

Burak-Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak Yeşildağ
Hocam ben sizin yerinizde olsam hs80 i listeye bile katmazdım çünkü şarj süresi 20 saat diyor aynı fiyatta olan rakipleri 120 saat çıkmışken hs80 bayaaa geride kalmış.
-Steelseries Arctis Nova 5X
-Hs80
-Hyperx Cloud3
-Razer Blackshark V2 Hyperspeed
4 kulaklikmis xkwkxxkwx

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anıl ÖZTÜRK
Hocam ben sizin yerinizde olsam hs80 i listeye bile katmazdım çünkü şarj süresi 20 saat diyor aynı fiyatta olan rakipleri 120 saat çıkmışken hs80 bayaaa geride kalmış.
sizce hangisi mantikli
Mesaj otomatik birleştirildi:

-Hyperx Cloud3
-Razer Blackshark V2 Hyperspeed o zaman bunlar

Burak-Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak Yeşildağ
Ben Razer Blackshark V2 Hyperspeed tercih ederdim sitelerden baktığım bilgilere göre ama kullanan arkadaşların yorumu daha önemli.

sizce hangisi mantikli

-Hyperx Cloud3
-Razer Blackshark V2 Hyperspeed o zaman bunlar
Hyperx Cloud 3 wireless da bluetooth olmadığını gördüm bilginiz var mı bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anıl ÖZTÜRK
Ben Razer Blackshark V2 Hyperspeed tercih ederdim sitelerden baktığım bilgilere göre ama kullanan arkadaşların yorumu daha önemli.

Hyperx Cloud 3 wireless da bluetooth olmadığını gördüm bilginiz var mı bilmiyorum.
evet hocam gördüm sizce nova 5x nasildir en rahat o duruyor

Burak-Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak Yeşildağ
evet hocam gördüm sizce nova 5x nasildir en rahat o duruyor
Evet rahat gözüküyor ama site verilerine göre bazı özelliklerde geride kalıyor blackshark 2 ye göre

1741726139266.png

Siteler böyle gösteriyor ama gerçekte nasıl ona bakmak lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anıl ÖZTÜRK
Evet rahat gözüküyor ama site verilerine göre bazı özelliklerde geride kalıyor blackshark 2 ye göre

Alıntıyı görüntüle

Siteler böyle gösteriyor ama gerçekte nasıl ona bakmak lazım
acaba bu özellikler çıkmayan mikrofon dönmayan kulaklikciklar ve beyaz olmamasini yok saymami saglayabilir mi kafamda düşünmem lazim kxskkxw

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
SERHAT BOZBAYIR

Burak-Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak Yeşildağ
İkisi arasında performans farkı hissedilir mi mi bilmiyor ama konforda önemli kulaklığı boynunuza astığınız zaman dönmediği için sizi rahatsız eder ben çıkarılabilir mikrofonlu ilk defa bugün kullandım ve bu da bana rahat bi kullanım sağladı

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Harvey
Genelde valorant tipi oyunlar oynuyorum ses seviyesi yüksek olmalı kulağımda çınlama sorunu var o nedenle solum az duyuyor mikrofonu iyi olmalı ki arkadaşlarımla güzel konusabiliyim beni üzmesin sizce hangisi almalıyım kullananlar var mı?

- SteelSeries Arctis Nova 5X

- Razer Barracuda X

- HyperX Cloud 3 Wirelles

- Razer Blackshark V2 Hyperspeed

- Corsair HS80 Wirelles

- Asus Rog Pelta

- Logitech G733 Lightspeed

Bunlar arasında hangisi sizce veyahutta başka bir öneriniz var mı?
Ben steelseries arctis nova 5 düşünüyorum sanada onu öneririm ama x olanı alma o xboxlara özel üretilen model düz 5 olanı al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anıl ÖZTÜRK
İkisi arasında performans farkı hissedilir mi mi bilmiyor ama konforda önemli kulaklığı boynunuza astığınız zaman dönmediği için sizi rahatsız eder ben çıkarılabilir mikrofonlu ilk defa bugün kullandım ve bu da bana rahat bi kullanım sağladı
hangisi

Ben steelseries arctis nova 5 düşünüyorum sanada onu öneririm ama x olanı alma o xboxlara özel üretilen model düz 5 olanı al.
xde pcde kullaniliyor neden almayayim

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emin
Genelde valorant tipi oyunlar oynuyorum ses seviyesi yüksek olmalı kulağımda çınlama sorunu var o nedenle solum az duyuyor mikrofonu iyi olmalı ki arkadaşlarımla güzel konusabiliyim beni üzmesin sizce hangisi almalıyım kullananlar var mı?

- SteelSeries Arctis Nova 5X

- Razer Barracuda X

- HyperX Cloud 3 Wirelles

- Razer Blackshark V2 Hyperspeed

- Corsair HS80 Wirelles

- Asus Rog Pelta

- Logitech G733 Lightspeed

Bunlar arasında hangisi sizce veyahutta başka bir öneriniz var mı?
Hocam kendim blackshark v2 hyperspeed kullanıyorum mikrofon olarak güzel ses olarak eq ayarı yapına gayet güzel ses kasıp müzik dinleyebiliyorum R6S gibi bir takyik oyunu oynuyorum sesler nokta atışı alalı 1 ay oldu daha şarj etmedim pili baya uzun gidiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anıl ÖZTÜRK
Hocam kendim blackshark v2 hyperspeed kullanıyorum mikrofon olarak güzel ses olarak eq ayarı yapına gayet güzel ses kasıp müzik dinleyebiliyorum R6S gibi bir takyik oyunu oynuyorum sesler nokta atışı alalı 1 ay oldu daha şarj etmedim pili baya uzun gidiyor
rahat mi hocam kulaklik mikrofonu falan cikmiyor ya

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emin
rahat mi hocam kulaklik mikrofonu falan cikmiyor ya
ben kafamda olduğu sürede bir rahatsızlık hissetmedim hocam mikrofon bence çok sorum değil tabi çıksa daha hoş olurdu ama sorun etmiyorum gecikme olarak piyasadaki en hızlı kablosuz kulaklık diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,157
Üyeler
169,681
Son üye
bubu13
Top Bottom