Neler Yeni

Kablosuz Gaming Kulaklık Seçemiyorum Yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anıl ÖZTÜRK

Merdo.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Merdo.

Merdo.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Merdo.
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Hs 80 max kullanıyorum. Çok başarılı kulaklık. Günlük hayatta mometum 4 kullanıyorum ona rağmen hs 80 max'ın sesi kötü gelmiyor. Mikrofonu zaten piyasanın en iyi. Birkaç tilt eden yanı olsa da yine de bu fiyata en iyisi. diğer ikisindende daha iyi. Ancak düz hs80'in pil süresi biraz düşük ama sorun olmaz. Daha önce Hyperx cloud 2 core kullandım ses kalitesi çok kötüydü kulak tırmalıyordu. mikrofon ise 10'da 1 falandı, arkadaşın 600 tl'lik gamepower mikrofonu daha iyiydi. Bunların dışında sorun olursa yardımcı olurum. hs80 g733'ten iyidir. Aralarında en iyisi hs80. Bu arada hs80 ile max modeli arasında pil süresi ve bluetooth farkı dışında bir fark yok.
Steelseries arctis nova (pro hariç) serisi başarısız. Gerek malzeme kalitesi gerek ses profili kötü ve dengesiz.
Razer barracuda x fena değil ama bütçeniz hs80'e yetiyor sanırım bu yüzden razer da elenebilir.
HS80 gayet iyi, sizi memnun eder.

Not: Kablosuz kulaklıkların mikrofonları kötüdür, en iyisi bile idare eder seviyesindedir o yüzden mikrofon beklentinizi düşürün veya harici mikrofon satın alın.
kötü değildir corsair'in mikrofonu piyasadaki en iyisi falan

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anıl ÖZTÜRK
Hs 80 max kullanıyorum. Çok başarılı kulaklık. Günlük hayatta mometum 4 kullanıyorum ona rağmen hs 80 max'ın sesi kötü gelmiyor. Mikrofonu zaten piyasanın en iyi. Birkaç tilt eden yanı olsa da yine de bu fiyata en iyisi. diğer ikisindende daha iyi. Ancak düz hs80'in pil süresi biraz düşük ama sorun olmaz. Daha önce Hyperx cloud 2 core kullandım ses kalitesi çok kötüydü kulak tırmalıyordu. mikrofon ise 10'da 1 falandı, arkadaşın 600 tl'lik gamepower mikrofonu daha iyiydi. Bunların dışında sorun olursa yardımcı olurum. hs80 g733'ten iyidir. Aralarında en iyisi hs80. Bu arada hs80 ile max modeli arasında pil süresi ve bluetooth farkı dışında bir fark yok.

tilt eden yanlar neler

EsdeathSama

80+ Bronze

Kablosuz kulakların mikrofonları yapıları itibariyle başarısız buluyorum hocam. Hs80 max çok pahalı ve yüksek kalite bir ürün ses kalitesiyle yarışmak kolay değil fakat mikrofon kalitesiyle yarı fiyatındaki bir kablolu kulaklık çok rahat yarışır hatta daha iyi performans sergiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,199
Üyeler
169,546
Son üye
heloguys
Top Bottom