Neler Yeni

Çözüldü✓ Kablosuz Gaming Kulaklık Seçemiyorum Yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anıl ÖZTÜRK
mikrofonu biraz kötü bu Nove5x'in hyper cloud 3 wirelesss iyi gibi ama oda tam olarak başarılı değil diyeyim sana mikrofonu çok iyi sadece bence sen cloud 3 wireless al
cloud 3 kablolu kullandim onunda sesi azdi wirellesde öyledir diye alamiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Berker Mısırlıoğlu
tilt eden yanlar neler
anca fırsat bulabildim. Kulaklığı özelleştirmek için uygulamayı indirmeniz gerekiyor. örneğin, mikrofonunda ışık var aşağı indirince aktifleşiyor ve beyaz ışık yanıyor, yukarı kaldırınca deaktive oluyor ve kırmızı yanıyor. Uygulamadan aktifken yanan beyaz ışığı kapatabiliyorsunuz ama kapalıyken yanan kırmızı ışık kapanmıyor asla. 2. olarak tüm bu özelleştirmelerin vs çalışması için uygulamanın açık olması lazım, yani beyaz ışığı kapattınız, sonra uygulamayı kapatınca beyaz ışık tekrar yanıyor :D Yanlış farketmediysem de yapılan tüm özelleştirmeler için bu geçerli. uygulamayı kapattığınız an gidiyor. 3. bazen mikrofonu ilk açıldığında kapalı kalıyor, mikrofonu yukarı kaldırıp indirmen gerekiyor. 4. kablolu çalışma özelliği yok. pil süresi uzun diye kablolu çalışma özelliğini kaldırmışlar ama hs80 kablolu çalışıyor. çok can sıkıcı şeyler değil ama uygulama olayı beni tilt ediyo, (sürekli arka planda çalışması)

Top Bottom