Çözüldü✓ Kablosuz Gaming Kulaklık Seçemiyorum Yardım

cloud 3 kulaklığının şarjı gayet iyi gidiyor 3 gün şarja takmasan kullanırsın rahat bir şekilde, mikrofunu mükemmel.
valo oynamadığım için bi şey diyemem ama gayet güzel ses veriyor oynadığım oyunlarda bana göre.
neler oynuyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

açık ara hs80 daha iyi
cloud 3 (w) mi hs80 mi

Hs 80 max kullanıyorum. Çok başarılı kulaklık. Günlük hayatta mometum 4 kullanıyorum ona rağmen hs 80 max'ın sesi kötü gelmiyor. Mikrofonu zaten piyasanın en iyi. Birkaç tilt eden yanı olsa da yine de bu fiyata en iyisi. diğer ikisindende daha iyi. Ancak düz hs80'in pil süresi biraz düşük ama sorun olmaz. Daha önce Hyperx cloud 2 core kullandım ses kalitesi çok kötüydü kulak tırmalıyordu. mikrofon ise 10'da 1 falandı, arkadaşın 600 tl'lik gamepower mikrofonu daha iyiydi. Bunların dışında sorun olursa yardımcı olurum. hs80 g733'ten iyidir. Aralarında en iyisi hs80. Bu arada hs80 ile max modeli arasında pil süresi ve bluetooth farkı dışında bir fark yok.
Steelseries arctis nova (pro hariç) serisi başarısız. Gerek malzeme kalitesi gerek ses profili kötü ve dengesiz.
Razer barracuda x fena değil ama bütçeniz hs80'e yetiyor sanırım bu yüzden razer da elenebilir.
HS80 gayet iyi, sizi memnun eder.

Not: Kablosuz kulaklıkların mikrofonları kötüdür, en iyisi bile idare eder seviyesindedir o yüzden mikrofon beklentinizi düşürün veya harici mikrofon satın alın.
kötü değildir corsair'in mikrofonu piyasadaki en iyisi falan

Hs 80 max kullanıyorum. Çok başarılı kulaklık. Günlük hayatta mometum 4 kullanıyorum ona rağmen hs 80 max'ın sesi kötü gelmiyor. Mikrofonu zaten piyasanın en iyi. Birkaç tilt eden yanı olsa da yine de bu fiyata en iyisi. diğer ikisindende daha iyi. Ancak düz hs80'in pil süresi biraz düşük ama sorun olmaz. Daha önce Hyperx cloud 2 core kullandım ses kalitesi çok kötüydü kulak tırmalıyordu. mikrofon ise 10'da 1 falandı, arkadaşın 600 tl'lik gamepower mikrofonu daha iyiydi. Bunların dışında sorun olursa yardımcı olurum. hs80 g733'ten iyidir. Aralarında en iyisi hs80. Bu arada hs80 ile max modeli arasında pil süresi ve bluetooth farkı dışında bir fark yok.

tilt eden yanlar neler

Kablosuz kulakların mikrofonları yapıları itibariyle başarısız buluyorum hocam. Hs80 max çok pahalı ve yüksek kalite bir ürün ses kalitesiyle yarışmak kolay değil fakat mikrofon kalitesiyle yarı fiyatındaki bir kablolu kulaklık çok rahat yarışır hatta daha iyi performans sergiler.

Çınlama pek sıkıntı olmaz gibi çünkü ayarlayabiliyordun sanırım tüm kulaklıklarda sola fazla sağa az gibi. Sadece kablosuz pek tavsiye etmiyorum her ne kadar gelişmiş olsalar bile her türlü gecikme oluyor

Çınlama pek sıkıntı olmaz gibi çünkü ayarlayabiliyordun sanırım tüm kulaklıklarda sola fazla sağa az gibi. Sadece kablosuz pek tavsiye etmiyorum her ne kadar gelişmiş olsalar bile her türlü gecikme oluyor
Gecikmeden kastım nasıl desem kablolu 700 TL lik bir kulaklıkta ateş attığın anda o ateş sesi sana geliyor ama 4-5k lık bir kablosuz kulaklıkta biraz daha geç

Gecikmeden kastım nasıl desem kablolu 700 TL lik bir kulaklıkta ateş attığın anda o ateş sesi sana geliyor ama 4-5k lık bir kablosuz kulaklıkta biraz daha geç
dongel ile kullanirsan gecikme olmaz ama bluetooth ile baglanirsan olur

veremedim sence hangisini alayım
-Corsair Hs80
-Steelseries Nova5x
-Razer Barracuda
-Cloud 3 Wirelles
mikrofonu biraz kötü bu Nove5x'in hyper cloud 3 wirelesss iyi gibi ama oda tam olarak başarılı değil diyeyim sana mikrofonu çok iyi sadece bence sen cloud 3 wireless al

Geri