esadcevikbas
80+
- Reaksiyon skoru
- 148
- Bütçe
- 1000
bunlar nasıldır bunlar dışında önerileriniz varsa beklerim kulaklığım razer blackshark v2x olduğundan dolayı razer baktım ama diğer markalarada açığım sorun yok
Aerox 3 wireless
bunlar nasıldır bunlar dışında önerileriniz varsa beklerim kulaklığım razer blackshark v2x olduğundan dolayı razer baktım ama diğer markalarada açığım sorun yok
hocam aerox 2000 tlAerox 3 wireless
Darmoshark m3
teşekkürler hocam değerlendireceğimdarmoshark m3 3395 sensörü var veya
ajazz aj199 aynı sensöre sahip özellikleri itibariyle bu fiyata alınabilecek en iyi mouse bence. sipariş verdim gelince incelemesini yapacağım
Pardon hocam kablolu versiyon aklimda kalmışhocam aerox 2000 TL
sorun yok hocam darmoshark çok duyduğum bi marka değil bi sorun olurmu sizcePardon hocam kablolu versiyon aklimda kalmış
Yok hocam ben de zamanında araştırıyodum sensörü falan baya iyisorun yok hocam darmoshark çok duyduğum bi marka değil bi sorun olurmu sizce
Hocam alakasız ama sizde kulaklığınızda 7.1 i açınca ön ve arkayı ayırt etmekte zorlanıyor musunuz?
hocam aktif olarak cs go oynuyorum ses kasma konusunda her ne taraftan gelirse anlıyorum ben hep 7.1 açıkHocam alakasız ama sizde kulaklığınızda 7.1 i açınca ön ve arkayı ayırt etmekte zorlanıyor musunuz?
anladım hocam çok teşekkürler bide bunun driverları varmı biliyomusunuzYok hocam ben de zamanında araştırıyodum sensörü falan baya iyi
Ses kartınız var mıdır bende yok ve sorun yaşadım dahocam aktif olarak cs go oynuyorum ses kasma konusunda her ne taraftan gelirse anlıyorum ben hep 7.1 açık
Ses kartınız var mıdır bende yok ve sorun yaşadım da![]()
Yo hayır hocam ayrı ses kartı soundblaster falanben blackshark v2 de ses kartı olduğu halde sorun yaşamıştım 7.1 açıkken fps oyunlarında stereo daha iyi bence
Hocam sis normal 7.1 mi kullandınız thx mi? Konudan bayağı saptık XDben blackshark v2 de ses kartı olduğu halde sorun yaşamıştım 7.1 açıkken fps oyunlarında stereo daha iyi bence