Kablosuz gaming mouse önerisi

Rotlive

80+
Reaksiyon skoru
46
Yıllarca a4tech x7 kullandım ve mouse un şekli elime çok uygun çok ergonomik. FPS oyuncusuyum, el ölçüm küçük sayılır ve normal grip kullanıyorum. Shape olarak X7'ye benzer gecikme sorunu yaşatmayacak bir kablosuz mouse arıyorum. Bütçe 4-5k civarı önerilerinizi bekliyorum

X7 iyidir ya, bence yenisini alabilirsiniz. cogu gaming mousetan hala daha kaliteli

X7 kesinlikle iyi ama kablo çok problem yaratıyor. Kablosuz a geçmek istediğim için değiştireceğim. Deathadder 3, ninjutso sora gibi mouselar çok öeriyorlar ama bunların şeklini beğenmedim açıkçası elime oturacak mouse tipi tam olarak x7

kablosuz gaming olarak bir sürü marka, sensor vs mevcut, fiyat skalasıda neredeyse ucu bucağı yok,
hepsinin artısı eksisi var, ama hem fiyat olarak hem uzun süreler kullandığım iki modeli aşağıda link var,

kafam rahat olsun çok detaylarla uğraşmam diyorsan bunlardan birini alıp geçebilirsin. çok kaliteli değiller fakat kötü de değiller

kablosuz gaming olarak bir sürü marka, sensor vs mevcut, fiyat skalasıda neredeyse ucu bucağı yok,
hepsinin artısı eksisi var, ama hem fiyat olarak hem uzun süreler kullandığım iki modeli aşağıda link var,

kafam rahat olsun çok detaylarla uğraşmam diyorsan bunlardan birini alıp geçebilirsin. çok kaliteli değiller fakat kötü de değiller

Adam 4-5k demiş önerdiğin mouselara bak :)))

4-5k'lık öner o zaman Bayram Durmuş

Bir kaç ürün tavsiyesinde bulunacağım.
Glorious'un belki 3-4 modelini kullanmışımdır, hepsinden memnun kaldım. Düşük bütçe ile şans verebilirsin.

Üst bütçelerde aşağıdakilere bakabilirsin.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,919
Üyeler
188,184
Son üye
merttaspppp