KABLOSUZ HDMI VAR MI?

affetmezz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,342
Ağalar bilgisayarı televizyona bağlamak istiyorum. Ama ne kasayı alıp salona götüresim var ne 5 metre hdmı kablosunu odadan salona çekesim var.

Kablosuz hdmı aleti var mıdır?

wifi uzerinden goruntu aktarabilirsin kablosuz hdmi duymadim.

Ben duşuk,sonanımsız,ozelliksiz sayılabilecek bi laptopumla direkt kablosuz olarak televizyona bağlayamistim aşiri rahat. Belki bluetoothdan bağlanabilir. Televizyonun markasi ne?

Ben duşuk,sonanımsız,ozelliksiz sayılabilecek bi laptopumla direkt kablosuz olarak televizyona bağlayamistim aşiri rahat. Belki bluetoothdan bağlanabilir. Televizyonun markasi ne?
Tvde bluetooth yok. Sunny marka. Oyun oynamak için fazla gecikme de olmaması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

wifi uzerinden goruntu aktarabilirsin kablosuz hdmi duymadim.
Wifi var ama pcye kabloyla bağlanıyorum

Aynı wifi ağına bağlı olursan (buna bantta dahil örneğin 2.4 GHz gibi) kullanılabileceğin programlar mevcut ancak direkt bilgisayarın tüm ekranını yansıtmak mümkün mü bilemiyorum sadece video vs açabiliyor diye hatırlıyorum. Eğer eski bir laptop vs varsa onu tv ye hdmi ile bağlayıp uzak masaüstü kullanarak pcni verimli kullanabilirsin. Zahmetli iş... :)

Aynı wifi ağına bağlı olursan (buna bantta dahil örneğin 2.4 GHz gibi) kullanılabileceğin programlar mevcut ancak direkt bilgisayarın tüm ekranını yansıtmak mümkün mü bilemiyorum sadece video vs açabiliyor diye hatırlıyorum. Eğer eski bir laptop vs varsa onu tv ye hdmi ile bağlayıp uzak masaüstü kullanarak pcni verimli kullanabilirsin. Zahmetli iş... :)
Rahat rahat bi last of us keyfi yapam dedik olmadı. Neyse 5 mt hdmi bulıyım en iyisi

Geri