Tvde bluetooth yok. Sunny marka. Oyun oynamak için fazla gecikme de olmaması lazımBen duşuk,sonanımsız,ozelliksiz sayılabilecek bi laptopumla direkt kablosuz olarak televizyona bağlayamistim aşiri rahat. Belki bluetoothdan bağlanabilir. Televizyonun markasi ne?
Wifi var ama pcye kabloyla bağlanıyorumwifi uzerinden goruntu aktarabilirsin kablosuz hdmi duymadim.
Rahat rahat bi last of us keyfi yapam dedik olmadı. Neyse 5 mt hdmi bulıyım en iyisiAynı wifi ağına bağlı olursan (buna bantta dahil örneğin 2.4 GHz gibi) kullanılabileceğin programlar mevcut ancak direkt bilgisayarın tüm ekranını yansıtmak mümkün mü bilemiyorum sadece video vs açabiliyor diye hatırlıyorum. Eğer eski bir laptop vs varsa onu tv ye hdmi ile bağlayıp uzak masaüstü kullanarak pcni verimli kullanabilirsin. Zahmetli iş...![]()
Kasayı götürsen daha makul olmaz mı?Rahat rahat bi last of us keyfi yapam dedik olmadı. Neyse 5 mt hdmi bulıyım en iyisi
televizyonu taşıÇirkin duruyor![]()
Hacı gecikme oluyormuş böyle şeylerde. Ben oyun oynıcam o yüzden kablo almaya karar verdimbu işe yararmı televizyona taksam bağlanabilirmi![]()
zabata 4k Chromecast Mirascreen G2-6 Wifi Hdmı Kablosuz Görüntü Ve Ses Aktarıcı - Fiyatı, Yorumları
4k Chromecast Mirascreen G2-6 Wifi Hdmı Kablosuz Görüntü Ve Ses Aktarıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
anladım hocamHacı gecikme oluyormuş böyle şeylerde. Ben oyun oynıcam o yüzden kablo almaya karar verdim