Kablosuz Kulaklık Önerisi

maxalyx

80+
Reaksiyon skoru
19
Bütçe
300
Selam dostlar, telefonda kullanmak için 300₺ bütçeye kadar kablosuz kulaklık arıyorum lakin bulamadım. Yani hem ürünün orijinalliği sıkıntı, hem çok dengesiz değerlendirmeler. Bir de sizden tavsiye almak istedim. Cihazım Xiaomi Redmi Note 10, bu yüzden de daha uyumlu olur diye Xiaomi veya onun markalarından ürün bakıyorum. Ekte görselde ki gibi olursa daha iyi olur, Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler. :)

1629395052648.png

100 200 lira bandında kendim bizzat kullandığım Haylou Gt1 Pro modelini öneririm.
Replikası yok, orijinal mi çakma mı diye dert etmeye de gerek yok.
Kablosuz kulaklıkta oldukça tanınmış bir marka, kısacası ürün güzel.
Plus modelini de alabilirsin, bir üstü.
Tek sıkıntı sizin fotoğrafta gösterdiğiniz şekilde değil, yine de tecrübe ettiğim kulaklığı önermek istedim.

100 200 lira bandında kendim bizzat kullandığım Haylou Gt1 Pro modelini öneririm.
Tek sıkıntı sizin fotoğrafta gösterdiğiniz şekilde değil, yine de tecrübe ettiğim kulaklığı önermek istedim.
Evet, onu çok duydum. Gayet güzel gözüküyor ama daha önce deneyimlemediğim için o tarz olmasını istedim aslında. Kulağımın içinde rahatsız eder mi diye düşünüyorum, küçük bir şey ya. En azından diğerinin hani uzun bir çıkıntısı olduğu için rahat ederim gibi geldi.

Haylou T15 kullanıyorum öneririm 2200 mAh bataryası var aşşırı iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

T15 daha iyi olmaz mı?

Evet, onu çok duydum. Gayet güzel gözüküyor ama daha önce deneyimlemediğim için o tarz olmasını istedim aslında. Kulağımın içinde rahatsız eder mi diye düşünüyorum, küçük bir şey ya. En azından diğerinin hani uzun bir çıkıntısı olduğu için rahat ederim gibi geldi.
İçinden 3 boyut ped çıkıyor. Kulağınızın boyuna göre ayarlayabiliyorsunuz.
Çok uzun süreli kullanımda kulaktan düşme yapıyor bilgilendireyim, veya benimle ilgili bir sorun da olabilir:)

Haylou T15 kullanıyorum öneririm 2200 mAh bataryası var aşşırı iyi

T15 daha iyi olmaz mı?
"yine de tecrübe ettiğim kulaklığı önermek istedim."
T15 kullanmadım. Kalitesi hakkında bilgim yok

Son düzenleme:
İçinden 3 boyut ped çıkıyor. Kulağınızın boyuna göre ayarlayabiliyorsunuz.
Çok uzun süreli kullanımda kulaktan düşme yapıyor fakat bilgilendireyim, veya benimle ilgili bir sorun da olabilir:)

"yine de tecrübe ettiğim kulaklığı önermek istedim."
T15 kullanmadım. Kalitesi hakkında bilgim yok
Kulaktan düşme sorun yaşatabilir :D Peki kopma vb. durumu var mı peki?

Kulaktan düşme sorun yaşatabilir :D Peki kopma vb. durumu var mı peki?
Bende kulağımdan düşmedi. Kopma sorunları pek yaşamadım ama 10 metreyi geçersen bluetooth a bağlandığın cihaz ile, kesilmeye başlıyor ve ses gidiyor. Yaklaşınca bazen geliyor bazen gelmiyor bu yüzden kulaklığı kapatıp açman iyi olur.

Bu modelden alırım ya o zaman muhtemelen, tavsiye ve bilgiler için teşekkürler dostlar.

Geri