deadmylord
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Darmoshark m3 pro veyada fantech helios 2 bu 2 mouse arasında kaldım tabi sizlerinde önerisine açığım bütçem 2000tl 100-200 üstü olabilir sorun değil
Helios veya AJAZZ AJ139 değerlendirilebilir.Darmoshark m3 pro veyada fantech helios 2 bu 2 mouse arasında kaldım tabi sizlerinde önerisine açığım bütçem 2000tl 100-200 üstü olabilir sorun değil
Darmoshark m3 pro veyada fantech helios 2 bu 2 mouse arasında kaldım tabi sizlerinde önerisine açığım bütçem 2000tl 100-200 üstü olabilir sorun değil
Biraz renk istersen de M3S Pro olabilir şu an kullanıyorum. Güzel bir mouse kutu içeriği de güzel Dongle almadım fakat alacağım.Helios veya AJAZZ AJ139 değerlendirilebilir.
Eğer sonradan 4K Dongle alabilirsen M3 Pro daha iyi olur Hz bakımından.
Pilli hocam ağır biraz alınmaz bence sisteme göre 8000-4000Hz olayı da değişebilir.
m3s pro alıcam gibi ama beyazının stoğu bitmişBiraz renk istersen de M3S Pro olabilir şu an kullanıyorum. Güzel bir mouse kutu içeriği de güzel Dongle almadım fakat alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pilli hocam ağır biraz alınmaz bence sisteme göre 8000-4000Hz olayı da değişebilir.
hocam asusun rog keris modeline bakabilirsin 36 bin dpi gayet sağlam duruyorDarmoshark m3 pro veyada fantech helios 2 bu 2 mouse arasında kaldım tabi sizlerinde önerisine açığım bütçem 2000tl 100-200 üstü olabilir sorun değil
M3 pro alın hocam o zaman para olunca da (eğer varsa bilmiyorum) Dongle alırsınız ve 4K Hz kullanırsınız. Bu arada sisteminiz neydi?m3s pro alıcam gibi ama beyazının stoğu bitmiş
2000TL demiş Hocam ve o bütçeler de çok daha iyileri var.hocam asusun rog keris modeline bakabilirsin 36 bin dpi gayet sağlam duruyor
ryzen 5 5600 4060tiM3 pro alın hocam o zaman para olunca da (eğer varsa bilmiyorum) Dongle alırsınız ve 4K Hz kullanırsınız. Bu arada sisteminiz neydi?
dediğim gibi beyazından kalmış olsaydı çekerdim direkt nerdeyse bütün mouseların stoğu tükenmişM3 pro alın hocam o zaman para olunca da (eğer varsa bilmiyorum) Dongle alırsınız ve 4K Hz kullanırsınız. Bu arada sisteminiz neydi?
2000TL demiş Hocam ve o bütçeler de çok daha iyileri var.
M3 Pro'da yok hocam. 4K'ya geleceğe yatırım gibi yapmak isterseniz M3S Pro Siyah alın isterseniz sonra da Dongle alıp 4K kullanırsınız.ryzen 5 5600 4060ti
dediğim gibi beyazından kalmış olsaydı çekerdim direkt nerdeyse bütün mouseların stoğu tükenmiş
Genel de bu çeşit mouseların hepsinde var hocam o özellik.alırken kablolu kullanımlı olmasıda önemli