Öneri Kablosuz mouse önerisi

Verns

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
2500
Aktif olarak glorious model d kullanmaktayım, bluetooth sorunları yaşadığım için yeni bir tanesine geçmek istiyorum.
Ağırlığı fazla olmayan, kaliteli ve güvenilir bir markadan almak istiyorum fakat yakın zamanda hem indirimli hemde şık bir mouse göremedim.
Aktif olarak bütçe 1500-3000TL arası aranızda bluetooth mouslerdan anlayanlar varsa yazarsa sevinirim teşekkürler :)

Aktif olarak glorious model d kullanmaktayım, bluetooth sorunları yaşadığım için yeni bir tanesine geçmek istiyorum.
Ağırlığı fazla olmayan, kaliteli ve güvenilir bir markadan almak istiyorum fakat yakın zamanda hem indirimli hemde şık bir mouse göremedim.
Aktif olarak bütçe 1500-3000TL arası aranızda bluetooth mouslerdan anlayanlar varsa yazarsa sevinirim teşekkürler :)
x1 in yanında 8k dongle hediye geliyor sanırım. m3s pro da harici alabilirsin aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyorlar.

bütçe yükseltip x1 almanız en mantıklısı ama tutuş ve el ölçülerinizi belirtirmisiniz hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,013
Üyeler
191,026
Son üye
allahınaslanı
Geri