Neler Yeni

Öneri Kablosuz Mouse Tavsiyesi(Hangisini almalıyım?)

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
tamam hocam haklısın ne diyim sana anlatsam pro oyuncuların ağzından duysan yine inanmazsın okey kafana göre biraz araştırabilirsin yabancı forumlara bak. sponsorluk dediğin oyunculara bak mesela. 3 takıma mı ne sponsor hocam logitech ama gir bak mouselarına kullanmayan da var. bir oyuncu superlight kötüyse adamın oyunculuğunada etkisi olur ve bunu göze alamazlar. ki dediğim gibi örneğin naviye sponsor gir bak razer v3 pro kullanan da var başka mouse da var madem sponsor neden hepsi kullanmıyor. diğer takımlar da aynı. o yüzden bildiğini şaşmayacan duysan bile inanmayacan o yüzden bildiğin yoldan gidebilirsin hocam.
GPX zamanının iyi modellerindendi, o dönemlerde kullanmaya başlayan oyuncular da kullanmaya devam etti. Shapesi her ele oturduğundan tercih edilebiliyor ki buradaki en onemli etken bu degil. Esporcular alistigi ekipmandan kolay kolay vazgecmezler, alisacak zamanlari yok. Yillarin zowie farelerini bile hala daha kullanan esporcular var, alistilar cunku. Bir oyuncuya hemen alışacak olmasi vaadiyle GPX ve Deathadder V3 Pro versen mesela eline oturuyorsa kuşkusuz V3 Proyu seçer. Donanimsal anlamda daha iyi cunku.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Beyler darmoshark M3 Kullanıyorum. Güzel Mouse malzeme kaliteside pulsardan aşağı kalır yanı yok. Alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca superlight seviciliği yapmayı bırakın lütfen.
Pulsara benzer diyorlar harbi bi skatezden sırıtıyormuş

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
SDLFJKGKSDŞLGK YA HALA AYNISINI MI SÖYLÜYORSUN KANKA BIRAK GÖZÜNÜ SEVEYİM YA. BİR MOUSEDA EN ÖNEMLİ ÖZELLİK AĞIRLIK VE IPS İLE G DEĞERLERİDİR + OLARAK KULLANDIĞI SWİTCHİN KALİTESİ. BANA GELMİŞ 400 IPS 40 G OMRON SWİTCH MOUSE SAVUNUYORSUN ŞAKA MISIN USTA SEN? TAMAM SEN GİT 2600 TL'ye 400 IPS 40 G MOUSE KULLAN AMA MİLLETE ÖNERME GÖZÜNÜ SEVEYİM.
askdaskdlja dediğim gibi sana direk ağızdan duysan bile inanmayacan o yüzden anlatmaya girmeyecem yoruldum ben aldım araştırdım hemde baya bir araştırdım da aldım. pro oyuncularada sordum aldım. yabancı forumlarada baktım aldım. ben memnunum gecikmesi pil değeri v.s ben diyorum ips ve g değeri daha iyisi getirsem anlamazsın sen hala ona göre seçilir diyorsun skdjhskdfjs akşam akşam iyi güldürdün. kağıt üzerinde yazan şeylere göre alıyorsan bu şekilde devam et çok kolay ürün satılır sana. her şey kağıt üzerinde yazan şeylerden ibaret değil. ama neyse akşam akşam iyi güldürdün eyw ben baya bir araştırdımda aldım zaten indirimle aldım 1200 hatta 1000 e geldi sıfır kapalı kutu. ben memnunum dediğin mouseleride kullandım v3 pro hariç iyi denilen mouseleri denedim. v3 proyuda deneyecem. bi kaç güne inş. neyse iyi akşamlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
askdaskdlja dediğim gibi sana direk ağızdan duysan bile inanmayacan o yüzden anlatmaya girmeyecem yoruldum ben aldım araştırdım hemde baya bir araştırdım da aldım. pro oyuncularada sordum aldım. yabancı forumlarada baktım aldım. ben memnunum gecikmesi pil değeri v.s ben diyorum ips ve g değeri daha iyisi getirsem anlamazsın sen hala ona göre seçilir diyorsun skdjhskdfjs akşam akşam iyi güldürdün. kağıt üzerinde yazan şeylere göre alıyorsan bu şekilde devam et çok kolay ürün satılır sana. her şey kağıt üzerinde yazan şeylerden ibaret değil. ama neyse akşam akşam iyi güldürdün eyw ben baya bir araştırdımda aldım zaten indirimle aldım 1200 hatta 1000 e geldi sıfır kapalı kutu. ben memnunum dediğin mouseleride kullandım v3 pro hariç iyi denilen mouseleri denedim. v3 proyuda deneyecem. bi kaç güne inş. neyse iyi akşamlar
Size bir şey derdim de şimdi uyarı yemeye hiç gerek yok. Size 3 bin liraya aldığınız k*riz mouse'u ile iyi eğlenceler.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
GPX zamanının iyi modellerindendi, o dönemlerde kullanmaya başlayan oyuncular da kullanmaya devam etti. Shapesi her ele oturduğundan tercih edilebiliyor ki buradaki en onemli etken bu degil. Esporcular alistigi ekipmandan kolay kolay vazgecmezler, alisacak zamanlari yok. Yillarin zowie farelerini bile hala daha kullanan esporcular var, alistilar cunku. Bir oyuncuya hemen alışacak olmasi vaadiyle GPX ve Deathadder V3 Pro versen mesela eline oturuyorsa kuşkusuz V3 Proyu seçer. Donanimsal anlamda daha iyi cunku.
hocam 1.si dünyanın en iyi mouseyide getir ele oturmuyorsa kötüdür net bir oyuncu için. 2.si ips ve g değerine millet çok takılıyor. pro oyuncularda diyor farkedilmez diyorlar deniyorlar hiç bir şey farketmiyorlar araştıranlar v.s ben çok araştırdım bu durumu. v3 pronun o dungle hariç ayrı satılan. demek istediğimde şu superlight ile diğer tavsiye edilen mousların Shapesi zaten g pro superlight ile aynı sayılır. geçse geçerler bir çoğu ama geçmiyolar. bide bence superlight teknoloji gecikmesi o önerilenlere göre daha iyi olabilir. o yüzden bile geçmiyor olabilirler. ama demek istediğim şu kağıt üzerinde yazan şeylere bizim insanımız çok takılıyor. adamın eline superlight uyuyor diyelim çok teneke yok çok kötü yok şöyle yok böyle ben buna karşıyım sadece. hatta her önerimdede yazıyorum atıyorum 3 mouse önerdim 3 ünüde dene hangisi eline uyuyorsa onu al diyorum. denemeden mouse almak mantıksız geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
hocam 1.si dünyanın en iyi mouseyide getir ele oturmuyorsa kötüdür net bir oyuncu için. 2.si ips ve g değerine millet çok takılıyor. pro oyuncularda diyor farkedilmez diyorlar deniyorlar hiç bir şey farketmiyorlar araştıranlar v.s ben çok araştırdım bu durumu. v3 pronun o dungle hariç ayrı satılan. demek istediğimde şu superlight ile diğer tavsiye edilen mousların Shapesi zaten g pro superlight ile aynı sayılır. geçse geçerler bir çoğu ama geçmiyolar. bide bence superlight teknoloji gecikmesi o önerilenlere göre daha iyi olabilir. o yüzden bile geçmiyor olabilirler. ama demek istediğim şu kağıt üzerinde yazan şeylere bizim insanımız çok takılıyor. adamın eline superlight uyuyor diyelim çok teneke yok çok kötü yok şöyle yok böyle ben buna karşıyım sadece. hatta her önerimdede yazıyorum atıyorum 3 mouse önerdim 3 ünüde dene hangisi eline uyuyorsa onu al diyorum. denemeden mouse almak mantıksız geliyor.
Hiç boşuna karşı olmayın teneke çünkü logitech superlight. IPS ve G değerleri bir mouseda iyi olması gereken en iyi değerlerdir. Günümüzde her mouse belli bir shape'e oturtulup öyle çıkarılıyor her mouse her ele oturuyor neredeyse. onu da geçtim Logitechte omron switch var abi nasıl savunabilirsin bunu ya? :DD

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
Size bir şey derdim de şimdi uyarı yemeye hiç gerek yok. Size 3 bin liraya aldığınız k*riz mouse'u ile iyi eğlenceler.
asjdbhaskjdkjsdhfjksfs tamam hocam sende bu kafayla devam edebilirisin artık sana bir şey yazmayacam bir laf var ama demeyecem seviyene düşmeye gerek yok akşam akşam iyi güldürdün eyw. yorgundum iyi oldu tşkler. sizin gibi 3 5 bin kişi toplasam zengin olurum ama neyse iyi akşamlar. istediğinide diyebilirsin sorun yok ama cevap vermem bu saatten sonra iyi akşamlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
asjdbhaskjdkjsdhfjksfs tamam hocam sende bu kafayla devam edebilirisin artık sana bir şey yazmayacam bir laf var ama demeyecem seviyene düşmeye gerek yok akşam akşam iyi güldürdün eyw. yorgundum iyi oldu tşkler. sizin gibi 3 5 bin kişi toplasam zengin olurum ama neyse iyi akşamlar. istediğinide diyebilirsin sorun yok ama cevap vermem bu saatten sonra iyi akşamlar.
Ağır geri kafalısın hocam sen. Devam et böyle kimseye de hiçbir b*k önerme.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Dostum hadi IPS ve G değerini fark edemiyorsun, peki ya Omron switch? 2.5-3K bandında gezen bi fare için Omron switch gerçekten REZİLLİK. 1.5K'dan fazla edecek bir mouse değil, o da hayranına yani. GPX'in shape olarak alternatifi de az ayrıca, dediğim gibi çoğu ele oturuyor. Ama 2k bütçesi olan birinin atıyorum claw tutup lamzu, sora falan varken 1K daha koyup GPX almasının bir gram anlamı yok. Gecikme değeriyse yeni patlamış yüksek bütçedeki fareler için gereksiz bir olay bana kalırsa, yok o 1ms'miş şu 3ms'miş kim farkediyor abi bunu

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
Hiç boşuna karşı olmayın teneke çünkü logitech superlight. IPS ve G değerleri bir mouseda iyi olması gereken en iyi değerlerdir. Günümüzde her mouse belli bir shape'e oturtulup öyle çıkarılıyor her mouse her ele oturuyor neredeyse. onu da geçtim Logitechte omron switch var abi nasıl savunabilirsin bunu ya? :DD
o kadar şey yazdım hala kulaktan duyma yok ips değeri yok g değeri tamam hocam sen ips 700 800 çıkınca onu al en iyisi o dur :D dfklghnşkadfghnaldk. kime neyi önereceğime sen mi karışıyorsun istediğime istediğimi öneririm. muhtemelen yaşın küçük muhattap olma benle iyi mi? bu kafanla sana başarılar dilerim. hayatta başarılar

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
SDKLFJSKGASDKLFSLKGK aynen yaşım küçük siz yine de kimseye bir şey önermeyin. bir ürün hakkında bilgisi olan kişinin, o ürün hakkında bilgisi olmayan kişiye yaptığı şeye öneri denir, bakıyorum da sizde ikisi de yok :p :p

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
edm321
Bir kaç konuya bir kaç foruma baktıktan sonra kafamda 2-3 model canlandı;

Bu 4 mouse modeli arasında kaldım. Bunlar dışında da önerilere açığım bu arada.

Bütçe: 2-3K

Çok rekabetçi oyun oynayan birisi değilim, bir valorant var, şimdiye kadar hk gaming mira s kullanıyordum işimi fazlasıyla görüyordu. Kablosu temazsızlık yapıp bozulduğu için kablosuz mouse istiyorum.
Tryhard rekabetçi oyun oynamadığıma göre çok üst düzey bir mouse gerekmez diye düşünüyorum ama bir yandan da almışken kaliteli al her şey sürekli zamlanıyor zaten diyorum.

Beyaz olmasını istiyorum çünkü klavyemde beyaz.

Eli küçük bir insanım, tabi ki mouse boyutunu da elime göre istiyorum.
Tutuş tipi olarak nasıl tutuyorum valla 3 şekilde de tutuyor gibiyim bende anlamadım orasını boş verin :D

45 gramlık bir mouse var yukarıda hafif olması hoşuma gidiyor ama çok mu hafif diye düşünmüyor değilim.

Neyse bilgisi olan fikri veya önerisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekküre eder, iyi akşamlar dilerim.
Lamzu ve Sora özellikleri tamami ile aynı sadece Sora 45 gram Lamzu 55 gram bu ikisinden birini seçmeniz daha iyi olur diğerleri ile kıyasalamak ayıp olur bu modelleri.

EmirCamon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Emir
Top Bottom