elindeki psu yeter hangi marka acabamerhaba arkadaşlar i9 14900 kf işlemci ve 4080 super için kaç watt almam gerek 750+80 yeterlimi elimde var 1 tane
Yeter hocam. Sen yine de bir UPS al nolur nolmaz. Söylediğin parçalar ateş pahası.merhaba arkadaşlar i9 14900 kf işlemci ve 4080 super için kaç watt almam gerek 750+80 yeterlimi elimde var 1 tane
elimdeki kasada var onu döküp daha büyük kasaya geçicemelindeki psu yeter hangi marka acaba
bilmiyorum elimdeki kasadan sökücem daha büyük kasaya geçicem kasa buelindeki psu yeter hangi marka a
cooler master iyi keyfine bak o zaman sorun yaşayacağını sanmıyorumelimdeki kasada var onu döküp daha büyük kasaya geçicem
bilmiyorum elimdeki kasadan sökücem daha büyük kasaya geçicem kasa bu
Cooler Master 750 W MasterBox TD500 Kristal Mesh MCB-D500D-KGNB75-S00 ARGB ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master 750 W MasterBox TD500 Kristal Mesh MCB-D500D-KGNB75-S00 ARGB ATX Bilgisayar Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Cooler Master 750 W MasterBox TD500 Kristal Mesh MCB-D500D-KGNB75-S00 ARGB ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
tamamdır teşekkür ederimcooler master iyi keyfine bak o zaman sorun yaşayacağını sanmıyorum
rica ederimtamamdır teşekkür ederim