Kaç watt psu almalıyım?

Eyw reis yardımların için gençergaming güvenlimi acaba?
Kasa psu bı olacak toplama olurmu

Kasa psu bı olacak toplama olurmu
Toplama olurmu derken kasaya yerleştirme kısmında sorun yaşarım herhalde kabloları yerleştirirken fln

Toplama olurmu derken kasaya yerleştirme kısmında sorun yaşarım herhalde kabloları yerleştirirken fln
Bir bilgisayarciya yada tanıdığa toplatirsin endişelenme çok kolay çıkarsa en düşük fiyata en iyisini toplamaya çalışacağım (mat sınavına bu kadar uğraşmam vdbdbxnsn)

İncehesap üzerinde nova apuyu almayı düşünüyorum ryzen 5 5600g var içerisinde kasa 400 watt ile geliyor ileride ekran kartı takacağımı düşünürsek kaç watt a yükseltmeliyim kasayı 500 yetermi?
Hiç yükseltme yapma. Ekran kartı alacağın zaman ona göre daha kaliteli psu seçersin. Yükseltme seçenekleri pek mantıklı değil. Aradaki fak o psu lar için değmez...

E.kartini 2.el alırsan rx6600/6600xt fln bak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Apu dan iyidir ama ekran kartı 2.el alırsan çok daha iyi olur

E.kartini 2.el alırsan rx6600/6600xt fln bak

Apu dan iyidir ama ekran kartı 2.el alırsan çok daha iyi olur
2. El rx6600 alırsam 500 watt yetermi

Fazlasıyla yeter bnde benzeri var tüm sistem 200w geçmiyor

200tl fazla tutar ama sistem daha serin çalışır bunu önce görmedim

Fazlasıyla yeter bnde benzeri var tüm sistem 200w geçmiyor

200tl fazla tutar ama sistem daha serin çalışır bunu önce görmedim
Eyw reis yardımın için 2. El temiz rx6600 bakıcam klavye kulaklık kaldı bi.d onda da ucuz fp bildiğin ürü varsa link atarsan güzel olur

Eyw reis yardımın için 2. El temiz rx6600 bakıcam klavye kulaklık kaldı bi.d onda da ucuz fp bildiğin ürü varsa link atarsan güzel olur
Bı hocamız vardı tam ismini hatırlayamadım o bunları iyi biliyo etiketlerim bi5dkya

@Kürşat Kütükçü
Hocam murat hocamız ismi neydi etiketleyemiyorum ofgariban flndi

Geri