Kaç Watt PSU lazım?

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
10,662
Arkadaşlar babamın bilgisayarını yenilemek istiyorum onun PC si eski ve ekran kartı olmadığı PSU su 200 watt bu yüzden yeni sisteme yeni PSU lazım sistem şu ;
Ekran Kartı : Zotac 9800 GT
Anakart : Asus p5g41c-m lx
İşlemci : Intel Xeon E5450
Ramlar 4x2 8 GB Ram
SSD: Pioneer 120 GB Sata 3
Cevaplarınızı bekliyorum.

600w 80+ bronz-gold veya 650w 80+bronz-gold diye düşünüyorum bana sorarsan ilerde yükseltirsen w yükseleceği için 650w öneririm

Arkadaşlar babamın bilgisayarını yenilemek istiyorum onun PC si eski ve ekran kartı olmadığı PSU su 200 watt bu yüzden yeni sisteme yeni PSU lazım sistem şu ;
Ekran Kartı : Zotac 9800 GT
Anakart : Asus p5g41c-m lx
İşlemci : Intel Xeon E5450
Ramlar 4x2 8 GB RAM
SSD: Pioneer 120 GB Sata 3
Cevaplarınızı bekliyorum.
pioneer ssd de ilk defa duyuyorum subwooferini çok kullanmışlığım var :D 550-600w 80 plus tercih edersen iyi olur

Post automatically merged:

pioneer SSD de ilk defa duyuyorum subwooferini çok kullanmışlığım var :D 550-600w 80 plus tercih edersen iyi olur
400w falan yetermi çünkü parçaları almaktan para kalmadı psu ya bide babama iş bilgisayarı olarak topluyorum bu sistemi

400w falan yetermi çünkü parçaları almaktan para kalmadı PSU ya bide babama iş bilgisayarı olarak topluyorum bu sistemi
400 watt işinizi görür hocam ama ileri de herhangi bir parça yükseltmek istediğiniz de sizi sıkıntıya sokabilir. Yoksa zaten uzun süre böyle kullanacağım derseniz 350-400 watt işinizi görür.

400 watt işinizi görür hocam ama ileri de herhangi bir parça yükseltmek istediğiniz de sizi sıkıntıya sokabilir. Yoksa zaten uzun süre böyle kullanacağım derseniz 350-400 watt işinizi görür.
Anladım önericeğeniz PSU varmı

Anladım önericeğeniz PSU varmı
Direkt olarak önereceğim yok ancak internette kalite psu markalarının listesi var. Bütçenize göre onlardan almaya çalışın. Bilinmedik markalara hiç bulaşmayın. Bütçenize uygun kaliteli marka bulamaz iseniz genelde önerilmeyen ama kötünün iyisi Frisby, Rampage gibi markalara bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,382
Üyeler
191,083
Son üye
Ptfgeesame
Geri