Neler Yeni

Kaçak Iphone Kullanan Var Mı?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
eğer 4 ay kayıt uzatma işlemi maliyetli bir şey değilse herkes bu dediğinize yönelebilir.
120 lira falan telefoncular yapıyor. Ama sanırım COVID olduğu için BTK'nın izin verdiği bir şeymiş o yüzden kaldırılma ihtimali var, telefoncu olmadığım için detayları çok bilmiyorum ama geçici kayıt diye bir şey olduğundan eminim. Covid vakaları her gün artıyor o yüzden telefonumu bu şekilde kullanıyorum benim kafa rahat

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
120 lira falan telefoncular yapıyor. Ama sanırım COVID olduğu için BTK'nın izin verdiği bir şeymiş o yüzden kaldırılma ihtimali var, telefoncu olmadığım için detayları çok bilmiyorum ama geçici kayıt diye bir şey olduğundan eminim. Covid vakaları her gün artıyor o yüzden telefonumu bu şekilde kullanıyorum benim kafa rahat
Senin telefon da mı yurt dışı?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Senin telefon da mı yurt dışı?
Evet ne diye yurtiçi telefona 20k vercem 10k zaten vergiye gidiyor gerekirse telefonu sim kart olmadan kullanırım yine vergi vermem saçma sapan işlerini destekleyemem bu vergilendirme sisteminin en son yurtiçi telefonumu 8 yıl önce aldım gerçi her şeye vergi veriyoruz zaten başka yollardan ama telefondan almasınlar bari bu telefon kaydetme olayı nerdeyse dünyada başka ülkede yok 3-5 tane ülkede var sadece

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Evet ne diye yurtiçi telefona 20k vercem 10k zaten vergiye gidiyor gerekirse telefonu sim kart olmadan kullanırım yine vergi vermem saçma sapan işlerini destekleyemem bu vergilendirme sisteminin en son yurtiçi telefonumu 8 yıl önce aldım
Harika bir bakış açısı ve cesurca bir yöntem. Özel olmazsa kullandığın telefonun marka modelini ve ne kadara aldığını paylaşır mısın bizimle?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Harika bir bakış açısı ve cesurca bir yöntem. Özel olmazsa kullandığın telefonun marka modelini ve ne kadara aldığını paylaşır mısın bizimle?
S21 Ultra 128 GB 8000 TL, daha 2 gün önce aldım

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Taksim de bi telefoncu satıyordu Almanya dan alınmış sahibinden de buldum
Aşırı uygun bir fiyata almışsın gerçekten, hayırlı olsun güle güle kullan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taksim de bi telefoncu satıyordu Almanya dan alınmış sahibinden de buldum
Şimdi benim de içime telefon değiştirmek gibi bir kurt düştü bak :D

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Aşırı uygun bir fiyata almışsın gerçekten, hayırlı olsun güle güle kullan.

Şimdi benim de içime telefon değiştirmek gibi bir kurt düştü bak :D
S21 Ultra şuan türkiyede 17k, benim aldığımdan 9000 lira daha fazla. 9000 liraya yurtdışına tatile gidersin daha sonra da üstüne para kalır bide telefonu kayıt edersin veya direk kaydetmeden kullanırsın türkiyede kalıp. Pasaporta telefon kaydetmek için yurtdışından gelmiş olman gerekiyor çünkü. Sonuç olarak yurtiçinden telefon alınmaz. Hatta o aradaki 9000 lira farka yurtiçi S21 FE alıp süresi bitene kadar S21 Ultra kullanırsın sonra S21 FE ye geçersin

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
Güzel döngü hocam, eğer 4 ay kayıt uzatma işlemi maliyetli bir şey değilse herkes bu dediğinize yönelebilir.

Kaç para
Ney kaç para. Sahibinden de var işte. Ben 8500₺’ye aldım aralıkta.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
OZAN TANKUŞ
Bitane aparat var onu telefona takıyorsun. Powerbank baglamıssın gıbı dusun. Oyle yanında gezdırıyorsun telefonu. Simkartı telefona degıl o cihaza takıyorsun yanı. Boylece ımeı kayıt derdınden kurtulmus oluyorsun ama cıhazın adını vs bılmıyorum.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
S21 Ultra şuan türkiyede 17k, benim aldığımdan 9000 lira daha fazla. 9000 liraya yurtdışına tatile gidersin daha sonra da üstüne para kalır bide telefonu kayıt edersin veya direk kaydetmeden kullanırsın türkiyede kalıp. Pasaporta telefon kaydetmek için yurtdışından gelmiş olman gerekiyor çünkü. Sonuç olarak yurtiçinden telefon alınmaz
Valla bi ıphone alasım geldi, neyse bakalım nasip diyelim karşıma çıkarsa böyle bir fırsat değerlendiririm.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bitane aparat var onu telefona takıyorsun. Powerbank baglamıssın gıbı dusun. Oyle yanında gezdırıyorsun telefonu. Simkartı telefona degıl o cihaza takıyorsun yanı. Boylece ımeı kayıt derdınden kurtulmus oluyorsun ama cıhazın adını vs bılmıyorum.
dediğin şey gevey ancak imei kayıt derdinden kurtarmıyor. sim kilitli cihazlarda sim kilidini kaldırmak için kullanılıyor.

Top Bottom