Kaçak Iphone Kullanan Var Mı?

Valla bi ıphone alasım geldi, neyse bakalım nasip diyelim karşıma çıkarsa böyle bir fırsat değerlendiririm.
13.000 liraya amerikadan 13 Pro Max 256 GB almıştım abime verdim dolar 10 idi o zamanlar daha 2 ay önce falan çok güzel bi his ohh ne güzel diyodum .D

Valla bi ıphone alasım geldi, neyse bakalım nasip diyelim karşıma çıkarsa böyle bir fırsat değerlendiririm.
doların ani zıpladığı zamanlarda yurtdışı fiyatıyla yurtiçi fiyatı eşitleniyor.ben öyle bir zamanda denk getirip.amerika fiyatına iphone aldım.

dediğin şey gevey ancak imei kayıt derdinden kurtarmıyor. sim kilitli cihazlarda sim kilidini kaldırmak için kullanılıyor.
Gevey'den bahsetmiyor. Gerçekten öyle bir cihaz var. Cihazı alıyosun içine sim kart koyuyorsun sonra o cihazı bluetooth ile telefona bağlıyorsun ve aramaların falan telefonuna geliyor. Yani bi alet'in imeisini kullanarak telefona bağlıyorsun ama bayağı kullanışsız

Gevey'den bahsetmiyor. Gerçekten öyle bir cihaz var. Cihazı alıyosun içine sim kart koyuyorsun sonra o cihazı bluetooth ile telefona bağlıyorsun ve aramaların falan telefonuna geliyor. Yani bi alet'in imeisini kullanarak telefona bağlıyorsun ama bayağı kullanışsız
gerek yok ki onu almaya onu yapana kadar ikinci el bir iphone 6s alırsın 1000 tl te falan sim kart ona takılır. çantanda durur yakındaki cihazlarda aramayı açarsın.tüm aramalar mesajlar zaten düşüyor normal cihaz gibi aynı icloud hesabı oluğu için.interneti de ötekinden kullanırsın.benim iphone ucuza gelmeseydi öyle yapmayı düşünmüştüm bi ara.

gerek yok ki onu almaya onu yapana kadar ikinci el bir iphone 6s alırsın 1000 TL te falan. çantanda durur yakındaki cihazlarda aramayı açarsın.tüm aramalar mesajlar zaten düşüyor normal cihaz gibi.interneti de ötekinden kullanırsın.benim iphone ucuza gelmeseydi öyle yapmayı düşünmüştüm bi ara.
6s in şarjı çok çabuk biter öyle yaparsan. Diğer aletin ekranı falan olmadığı için şarjı daha uzun gidiyor

doların ani zıpladığı zamanlarda yurtdışı fiyatıyla yurtiçi fiyatı eşitleniyor.ben öyle bir zamanda denk getirip.amerika fiyatına iphone aldım.
Dolar yine fırlarsa aklımda bu :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,188
Üyeler
195,558
Son üye
Conii
Geri