kaçak telefon alınır mı?

Çoğunlukla kaçak telefeonlarda IMEI sorunu oluyor ve garantileri ise türkiye garantisi değil. Ama IMEI atmak kolay. 30 liraya bile attırabilirsin. Arada uçurum fark varsa neden olmasın. Ama ORJİNAL KAÇAK olması lazım

knk al ben 13 yasımdan ber kaççak kulanıyom hç br sıkıntısıs yok
gelişmiş kaççakçılar var mı kanki taksit yapan falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çoğunlukla kaçak telefeonlarda IMEI sorunu oluyor ve garantileri ise türkiye garantisi değil. Ama IMEI atmak kolay. 30 liraya bile attırabilirsin. Arada uçurum fark varsa neden olmasın. Ama ORJİNAL KAÇAK olması lazım
şak diye orijinal kaçak mı diye nasıl anlarım?

alınmaz, çocuğun olmaz

kanka imei falan atıyorlar ya onlardan işte
orjinal ise alınır replika ise hiç girme

genelde çift hatlı oluyor ilk 6 ay 1.yi 2. 6 ayda 2. sim yuvasını kullan 1 yıl sonunda kullanmak istersen 50 TL'ye imei attırır bi 6 ay daha kullanırsın veya evde internete girebilen vs. hurda telefon varsa onun kini attır tekrar kapanmaz ben öyle kullanıyorum kardesimin telefonu mi note 9s

IMEI kayıt parası ekleyince yurtdışı cihaza zaten Türkiye fiyatı ediyor.
O iphone ve oppo idi sanırım onlara baya vergi var ama mesela babam yurtdışından note 9 pro getirdi 100-200tl ye IMEI attırcak o kadar

gelişmiş kaççakçılar var mı kanki taksit yapan falan

şak diye orijinal kaçak mı diye nasıl anlarım?
Bilmem onuda sen bul . :)

arkadaşlar yok işin içinden çıkamıyom kaçak alacam beni ne gibi şeyler bekliyor?

bide nereden alayım burada telefoncu abiler satıyo
Alo 155 mi bur ihabarda bulunucaktım şakada bi hoşda alınmaz başına sorun açar en ucuzunu al ama orijinal kayıtlı al

Bilmem onuda sen bul . :)
cesaretimi toplayıp aradım küfür etti güldü harbi insanlık bitmiş

edit: babam dedi samet başkan s*kin t*şşağ*n sağolsun yav git orijinal al ayıp ediyon dedi aslan babam canım babam

Geri