gelişmiş kaççakçılar var mı kanki taksit yapan falanknk al ben 13 yasımdan ber kaççak kulanıyom hç br sıkıntısıs yok
şak diye orijinal kaçak mı diye nasıl anlarım?Çoğunlukla kaçak telefeonlarda IMEI sorunu oluyor ve garantileri ise türkiye garantisi değil. Ama IMEI atmak kolay. 30 liraya bile attırabilirsin. Arada uçurum fark varsa neden olmasın. Ama ORJİNAL KAÇAK olması lazım
orjinal ise alınır replika ise hiç girmekanka imei falan atıyorlar ya onlardan işte
O iphone ve oppo idi sanırım onlara baya vergi var ama mesela babam yurtdışından note 9 pro getirdi 100-200tl ye IMEI attırcak o kadarIMEI kayıt parası ekleyince yurtdışı cihaza zaten Türkiye fiyatı ediyor.
Bilmem onuda sen bul .gelişmiş kaççakçılar var mı kanki taksit yapan falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
şak diye orijinal kaçak mı diye nasıl anlarım?
cesaretimi toplayıp aradım küfür etti güldü harbi insanlık bitmişBilmem onuda sen bul .
Alo 155 mi bur ihabarda bulunucaktım şakada bi hoşda alınmaz başına sorun açar en ucuzunu al ama orijinal kayıtlı alarkadaşlar yok işin içinden çıkamıyom kaçak alacam beni ne gibi şeyler bekliyor?
bide nereden alayım burada telefoncu abiler satıyo
cesaretimi toplayıp aradım küfür etti güldü harbi insanlık bitmişBilmem onuda sen bul .
knk biz babamın arkadasndan alıyoz snde bulman lazım güvenilir birigelişmiş kaççakçılar var mı kanki taksit yapan falan
şak diye orijinal kaçak mı diye nasıl anlarım?