Neler Yeni

Yardım Kaçak Telefon Fabrikasyon Hataları Tespit İçin 1 Gün

Hermitus

80+ Bronze
Gün içinde kargoladı 2 gün sonra geldi. Bazen ertesi gün bile geliyor. İlk aldığım telefon 1 günde gelmişti. Mehmet kılıç değil başka bir bayan ismi. Özelden mesaj atarsan gerekli bilgileri gönderirim sana
hocam şuan fark ettim benim telefona zam yapmış :d tam bir satıcıda karar kılıyorum bir sıkıntı çıkıyor. teknoess'e baktım oradan almayı düşünüyorum şuan. kusura bakmayın sizi de yordum.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
hocam şuan fark ettim benim telefona zam yapmış :d tam bir satıcıda karar kılıyorum bir sıkıntı çıkıyor. teknoess'e baktım oradan almayı düşünüyorum şuan. kusura bakmayın sizi de yordum.
yok canım ne yorması her zaman yardımcı olurum. Şuanlık aldığım telefonda kablo harici sıkıntı bulamadım. Seninde önerilerin varsa deneyebilirim yarın son gün çünkü. Ölü Piksel denedim ve cpu x uygulamasındaki tüm testleri denedim. Şebeke çekiyor slot 2 de slot 1 olmuyormuş sebebini bilmiyorum gerek de duymadığım için araştırmadım.

Hermitus

80+ Bronze
yok canım ne yorması her zaman yardımcı olurum. Şuanlık aldığım telefonda kablo harici sıkıntı bulamadım. Seninde önerilerin varsa deneyebilirim yarın son gün çünkü. Ölü Piksel denedim ve cpu x uygulamasındaki tüm testleri denedim. Şebeke çekiyor slot 2 de slot 1 olmuyormuş sebebini bilmiyorum gerek de duymadığım için araştırmadım.
şu tarz uygulamalar ile birçok özelliği test edebilirsiniz. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.PhoneDoctorPlus&pli=1

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu

Hermitus

80+ Bronze
Sadece bir iki testte ses testi 8000 ve 12000mhz ler olmadı niye bilmiyorum. Profesyonel kısmındaki bütün testler de sorunsuz geçti telefon.
hocam böyle bir şeyden değişim yapmaz bence zaten ufak şeyler gibi geldi. hayırlı olsun güle güle kullanın.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
hocam böyle bir şeyden değişim yapmaz bence zaten ufak şeyler gibi geldi. hayırlı olsun güle güle kullanın.
Belki telefon da o kadar özellik yoktur. Mesela diyorum hatırlamıyorum mikrofon testidir 8000 ve 12000i desteklemiyordur telefon bilemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,111
Üyeler
166,884
Son üye
erdmklc52