Neler Yeni

kadın tacizleri ve ölümleri

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Artık kadın taciz ve ölümleri yüzünden kaldırımda tek basına yürüyen bir kadının arkasından giderken dier kaldırıma geçiorum rahatsız olmasın diye bu kadın taciz ve ölümleri nasıl biter

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Artık kadın taciz ve ölümleri yüzünden kaldırımda tek basına yürüyen bir kadının arkasından giderken dier kaldırıma geçiorum rahatsız olmasın diye bu kadın taciz ve ölümleri nasıl biter
İnsanlar şuanki kafasıyla devam ederse bitmez.

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
Aslında çok kolay bir çözümü var Taciz etmeyerek ve öldürmeyerek bu kadar basit ama MAL insanlar(taciz edip öldürenlere dedim) bunu anlamadıkları için kadınların istediklerini yapmalarını istedikleri için ya da ayrıldıklarında kadın başka insanlarla evlenince öldürmeyi marifet sandıklarından dolayı bu durum böyle devam ederse zor gibi maalesef..

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında çok kolay bir çözümü var Taciz etmeyerek ve öldürmeyerek bu kadar basit ama MAL insanlar(taciz edip öldürenlere dedim) bunu anlamadıkları için kadınların istediklerini yapmalarını istedikleri için ya da ayrıldıklarında kadın başka insanlarla evlenince öldürmeyi marifet sandıklarından dolayı bu durum böyle devam ederse zor gibi maalesef..
İnsanlar ceza almayanları gördükce bir şey yaparsam hapise girmem zaten diyor.

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Ahmet Aslan
Cidden sağlam bir ceza gelsin kadın cinayetine özel degil herhangi bir cinayete örneğin işkence yapılma cezası fantezi falan o zaman hiç bir babayiğit adam öldüremez

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
İnsanlar ceza almayanları gördükce bir şey yaparsam hapise girmem zaten diyor.
artık böyle yapanlara ağır cezalar verilmesi lazım bu kadar kolay olmamalı kadını öldürüyor ve serbest bırakılıyor çok saçma

utku26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Utku Başer
kadınlara değer artığı zaman.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bitmez. Bu zihniyetle hiçbir koşulda bitmez. O benim karım istediğimi yaparım diyorlar. Boşanmışlar bitmiş gitmiş, geliyor sadırıyor. Neymiş, namus meselesiymiş🤬 Reddedildi, ufacık beyni egosuna minnacık geldiği için öldürüyor. Eğitim şart!

Ersan.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ersan
Suç mahkemelerde. İyi hal indirimiyle neredeyse katiller ceza almıyor. Bu da kadın tacizcilerine korku vermiyor. “Beni zaten salarlar” diye düşünüyor ben bu cinayetlerin tecavüzlerin sonu gelmiyor. Mahkemeler insanlara ibret vermeli.

Excator23cm

80+ Gold
Bitmez.

Top Bottom