Beyler yorumlarınızı okudum belki merak etmişsinizdir diye sizlere toplu yanıt vereyim dedim.
Altında psikolojik nedenler yatıyor aslında, insanoğlu oldu olalı kendine zıt yapıda bir eş arama tercihinde olmuştur. Bakın bunu ben demiyorum ve savunmuyorum da ama insanoğlunun zıt eş aramasının sebebi ; eşleri elma gibi düşünürsek bir tam elma olarak çocukları olsun isterler.
Bu sadece keko değil, şişman-zayıf, beyaz-siyah gibi gibi kombinasyon olarak da düşünebiliriz.
Tabii bu kızların bazı kesimleri bilinçsel nedenler bir yana günümüz dizileri, sosyal medyalardan etkilendiği için bunu ister.
Kalan yüzdelik kısmı ise gerçekten sorunludur, hakaret olsun diye de demiyorum. Zarar göreceklerine rağmen inatla bunu isterler, bunu da açıklardım da bir başka günün konusu olsun.
Keko olmadan birisini etkilemek isteyenler için de şunu diyebilirim ;
Keko olmadan da ona benzer profil vermeniz gayet mümkün. Bu temel şeyleri prenslip ederseniz sosyal hayatınızda gözle görülür değişiklik fark edersiniz.
Bu dediklerimden bazıları klişe gelebilir ama gerçekler.
Fazla ilgi vermeyin veyahut yürümeyin, düzenli olarak yürüyün ama belli aralıklar olsun. Belki sizlerin hoşuna gider ama benim bile mesela iltifatın fazlası boş geliyor. Az ve öz olsun.
Çoğunuz ne yazık ki birine yazınca aklı başından gidiyor arkadaşlar, kızla flört aşamasında bile hayatını adayacak kişiler tanıyorum aranızda.
Opsiyonel ama tavsiye ederim flörtten sonraki aşamaya geçene kadar başkalarıyla konuşmaya ve onlardan bahsetmeye devam edebilirsiniz. Kız kendisini o kadar da özel hissetmesin, sizin için özel olmayı istesin.
Kartlarınız açık olsun, bu zordur aslında ama en etkili olanlardan biridir bu. Yürüdüğünüzü ve ne olmayı istediğinizi belli edin arkadaş.
Kendinizden fazla bahsetmeyin. Kendiniz hakkında sorulara geçiştirici cevap verin.
Daha ben böyle yazarım da çoğunuz hali hazırda okumaya üşenecektir zaten, son eklemek istediğim tabii ki bütün bu yazdıklarımın geçerli olabilmesi için kızın da size yatkınlığı olması lazım. Yani ne yazık ki bu konuda tip ve kişilik önemli. Kızın gözünde çizdiğiniz profil çok önemli.
Makro ve mikro ifadelere, insan psikolojisine çalışın dostlar.
EKLEME
Önemli bir detayı atladım.
Mesajlaşırken kız geç yazıyor ise ilk başta mesajı gördüğünüz gibi yanıtlamaya devam edin. Devam ettiği takdirde siz 2 mislini yapın ve bir süre sonra kesin. Ama kesinlikle rahatsız olduğunuzu dile getirip de kızın egosunu tatmin etmeyin.
Bunu şu günlerde ben de yaşıyorum ve gerçekten olması gereken bu öyle kaldırmayın totolarını anladınız mı kendinize gelin
Hudzell fitness back in bussiness actually always in the business lan