Git hocam rahatlarsın birazarkadaşlar 3 4 aydır kafam cok garip. bana bazen oluyordu ama 1 haftada geciyordu ama bu yaz boyu surdu ve suandada devam ediyo. doktora gitmelimiyim
hocam hep uykum var sanki degisikDikkat dağınıklığı mı?
Yazın beyinlerimiz pişti. Normaldir.
yok hocambülbülü çok sevme düzelir
Vitamin veya mineral eksikliği. Meyve ve maden suyu tükethocam hep uykum var sanki degisik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok hocam
Senin ilacın magnezyum takviyesi al nutraxin markahocam hep uykum var sanki degisik
yok hocam
meyve eve girdikçe yiyiyorum. maden suyu sade sevmem anca meyveliVitamin veya mineral eksikliği. Meyve ve maden suyu tüket
hocam bi doktora cıkayım. tabi cıkabilirsemSenin ilacın magnezyum takviyesi al nutraxin marka
Doktora gerek yok direkt eczaneden alabilirsin bende kullanıyorum ve cidden farkı hisettiyor sabahları uyandığında böyle daha dinç hissediyorsun kas ağrılarına kalp sağlığına iyi geliyoe ruh haline bile etki ediyor yanına birde omega 3 alıp ikisini kullanırsan çok işe yarayacağını düşünüyorummeyve eve girdikçe yiyiyorum. maden suyu sade sevmem anca meyveli
hocam bi doktora cıkayım. tabi cıkabilirsem
hocam yan etki yapmaz dimiDoktora gerek yok direkt eczaneden alabilirsin bende kullanıyorum ve cidden farkı hisettiyor sabahları uyandığında böyle daha dinç hissediyorsun kas ağrılarına kalp sağlığına iyi geliyoe ruh haline bile etki ediyor yanına birde omega 3 alıp ikisini kullanırsan çok işe yarayacağını düşünüyorum
Yok 1 yıldır kullanıyorum herhangi bir yan etkisi yok doktor görüşü olmadan alabiliyorsun doktora çıkıptada magnezyum yazdırabilirsin ama onların yazdığı kalitesiz oluyor alıcak isen nutraxinin magnezyumunu alhocam yan etki yapmaz dimi