Neler Yeni

Kafam bulanıkmış gibi hissediyorum.

Elein

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Emre
Eskiden çoğu şeyde kafam iyi çalışırdı genel olarak aşırı iyi odaklanabiliyordum fakat şimdi hiçbir şeye odaklanamıyorum örneğin derste dersi dinlerken kafam bir anda başka şeylere kayıyor veya bir anda kafamda hikayeler oluşturuyorum eğlenceli oluyor diye ve dersten kopuyorum. Ayrıca eskiden kesinlikle yapmam dediğim ve yapmadığım dikkat hatalarını günde en az 5-10 kere yapıyorum ve sakarlığım arttı. İsim hafızam çok zayıfladı izlediğim dizilerde çoğu isimleri hatırlayamıyorum sınıf arkadaşlarımın isimlerini de unutuyorum. Matematikte işlem yaparken içime bir anda sancılar giriyor. Eskiden denemelerde bu his olurdu fakat üstesinden gelebiliyordum ama şimdi örneğin bir yazılıya girdiğimde çok çıkmaza girersem ve stres başlarsa bildiğiniz beynim bloke ediyor ve sancılar başlıyor içimde. Bunu durdurmak için 2-3 saniye bekleyip tekrar okuyorum soruyu. Büyük ihtimalle sorun bilgisayarı aşırıya kaçırmamdan kaynaklı ayrıca instagramda da günde 3 saat falan geçiriyormuşum galiba en son baktığımda. Derslere ilgim alakam tamamen çöküşe geçti yapamadıkça moralim bozuluyor ve çoğu dikkat hatasından veya konunun ortasında başka bir yere dalmaktan oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve bu olaylar son 2 yılda falan olmaya başladı ve gittikçe artıyor. Artık kendimi cidden değişik hissediyorum çünkü bu eskiden derslerde iyiydim vay be ne oldu bana muhabbeti değil genel olarak kafam dağınık

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,672
Üyeler
170,233
Son üye
Neoreix
Top Bottom