Neler Yeni

Kahve vs Çay :D sizce?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kahve tabi ki. Çaysız yaparım ama kahvesiz yapamam.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,233
İsim
Taha Efe
Arkadaşlar en son klasik mi sütlü baklava mı diye konu açmıştım. Şimdi geldik kapışmaya :D Ben sabah mor ve ötesi dinlerken ki kahve olayını çok seviyorum ama çaysız da yapamam gibi. Ben karar veremiyorum siz karar verin.
Kahve ama Kahvaltıda Genelde Tercihim Çaydan yana oluyor. Onun Dışında Su aralar Günde 2 tane Soğuk Kahve içiyorum işlerinde Babam yaparsa Türk Kahvesi içebilirim Onun Dışında Arkadaşlarımlaysan Kahve içerim sadece vaktim darsa Çay içerim.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
ikisinide içmem :cool:
tabi ice tea ve bazen nadir de olsa kahve içerim ama çok içmem

Rulep

80+ Gold
Çay .

NightWish2434

80+ Silver
Arkadaşlar en son klasik mi sütlü baklava mı diye konu açmıştım. Şimdi geldik kapışmaya :D Ben sabah mor ve ötesi dinlerken ki kahve olayını çok seviyorum ama çaysız da yapamam gibi. Ben karar veremiyorum siz karar verin.
Ya hocam boş boş duyar kasmayın kahvenin bir sürü çeşidi var latte mocha cappicuno americano soğuk kahveler vs vs çayda maksimum tavşan kanı diyebilirsin yani az mantılı olun tat olarak ayıltma olarak kolaylığı ile kahve candır

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Ya hocam boş boş duyar kasmayın kahvenin bir sürü çeşidi var latte mocha cappicuno americano soğuk kahveler vs vs çayda maksimum tavşan kanı diyebilirsin yani az mantılı olun tat olarak ayıltma olarak kolaylığı ile kahve candır
Hocam çay diyen kaçak çay, kahve diyen Türk kahvesi diye belirtiyor zaten buradaki sorun ne anlamadım. Daha çok anlamadığım yaptığımın duyarla ilgisi ne?

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,028
İsim
Mehmet
Okuldan gelince bı kahve güzel gidiyor yorgun olduğum için.Ama çay vazgeçilmez

SnareEcho

80+ Silver
Nescafe içerim Türk kahvesi içerim. Çayı da kaçak çay içerim. Türk çayı içmem.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,764
İsim
MehmedVII
Ice Tea - >>>>>

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
950
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Yeşil çay .d

Top Bottom