En iyi kahve nasıl yapılır Bay kahvolog anlatırmısınız?Kahve tabi ki. Çaysız yaparım ama kahvesiz yapamam.
Kahve ama Kahvaltıda Genelde Tercihim Çaydan yana oluyor. Onun Dışında Su aralar Günde 2 tane Soğuk Kahve içiyorum işlerinde Babam yaparsa Türk Kahvesi içebilirim Onun Dışında Arkadaşlarımlaysan Kahve içerim sadece vaktim darsa Çay içerim.Arkadaşlar en son klasik mi sütlü baklava mı diye konu açmıştım. Şimdi geldik kapışmaya Ben sabah mor ve ötesi dinlerken ki kahve olayını çok seviyorum ama çaysız da yapamam gibi. Ben karar veremiyorum siz karar verin.
Ya hocam boş boş duyar kasmayın kahvenin bir sürü çeşidi var latte mocha cappicuno americano soğuk kahveler vs vs çayda maksimum tavşan kanı diyebilirsin yani az mantılı olun tat olarak ayıltma olarak kolaylığı ile kahve candırArkadaşlar en son klasik mi sütlü baklava mı diye konu açmıştım. Şimdi geldik kapışmaya Ben sabah mor ve ötesi dinlerken ki kahve olayını çok seviyorum ama çaysız da yapamam gibi. Ben karar veremiyorum siz karar verin.
Hocam çay diyen kaçak çay, kahve diyen Türk kahvesi diye belirtiyor zaten buradaki sorun ne anlamadım. Daha çok anlamadığım yaptığımın duyarla ilgisi ne?Ya hocam boş boş duyar kasmayın kahvenin bir sürü çeşidi var latte mocha cappicuno americano soğuk kahveler vs vs çayda maksimum tavşan kanı diyebilirsin yani az mantılı olun tat olarak ayıltma olarak kolaylığı ile kahve candır
Nescafe içerim Türk kahvesi içerim. Çayı da kaçak çay içerim. Türk çayı içmem.Arkadaşlar en son klasik mi sütlü baklava mı diye konu açmıştım. Şimdi geldik kapışmaya Ben sabah mor ve ötesi dinlerken ki kahve olayını çok seviyorum ama çaysız da yapamam gibi. Ben karar veremiyorum siz karar verin.
Ice Tea - >>>>>Arkadaşlar en son klasik mi sütlü baklava mı diye konu açmıştım. Şimdi geldik kapışmaya Ben sabah mor ve ötesi dinlerken ki kahve olayını çok seviyorum ama çaysız da yapamam gibi. Ben karar veremiyorum siz karar verin.