Kahve vs Çay :D sizce?

Kahve tabi ki. Çaysız yaparım ama kahvesiz yapamam.

Arkadaşlar en son klasik mi sütlü baklava mı diye konu açmıştım. Şimdi geldik kapışmaya :D Ben sabah mor ve ötesi dinlerken ki kahve olayını çok seviyorum ama çaysız da yapamam gibi. Ben karar veremiyorum siz karar verin.
Kahve ama Kahvaltıda Genelde Tercihim Çaydan yana oluyor. Onun Dışında Su aralar Günde 2 tane Soğuk Kahve içiyorum işlerinde Babam yaparsa Türk Kahvesi içebilirim Onun Dışında Arkadaşlarımlaysan Kahve içerim sadece vaktim darsa Çay içerim.

ikisinide içmem :cool:
tabi ice tea ve bazen nadir de olsa kahve içerim ama çok içmem

Arkadaşlar en son klasik mi sütlü baklava mı diye konu açmıştım. Şimdi geldik kapışmaya :D Ben sabah mor ve ötesi dinlerken ki kahve olayını çok seviyorum ama çaysız da yapamam gibi. Ben karar veremiyorum siz karar verin.
Ya hocam boş boş duyar kasmayın kahvenin bir sürü çeşidi var latte mocha cappicuno americano soğuk kahveler vs vs çayda maksimum tavşan kanı diyebilirsin yani az mantılı olun tat olarak ayıltma olarak kolaylığı ile kahve candır

Ya hocam boş boş duyar kasmayın kahvenin bir sürü çeşidi var latte mocha cappicuno americano soğuk kahveler vs vs çayda maksimum tavşan kanı diyebilirsin yani az mantılı olun tat olarak ayıltma olarak kolaylığı ile kahve candır
Hocam çay diyen kaçak çay, kahve diyen Türk kahvesi diye belirtiyor zaten buradaki sorun ne anlamadım. Daha çok anlamadığım yaptığımın duyarla ilgisi ne?

Okuldan gelince bı kahve güzel gidiyor yorgun olduğum için.Ama çay vazgeçilmez

Nescafe içerim Türk kahvesi içerim. Çayı da kaçak çay içerim. Türk çayı içmem.

Ice Tea - >>>>>

Yeşil çay .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,301
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri