Neler Yeni

Kahve vs Çay :D sizce?

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Direk manzarası olmayan arkadaşlara bunu önereyim. Bu tür şeylerin yanında az kısık bir şarkı açacaksın ama öyle rap falan değil kaliteli sanatçı gibi sanatçı (Rap baya severim ama onun keyfi bu değil) Sonra kahvenle düşüneceksin hocam.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,574
İsim
Oğuz
Kaçak çay + Her türlü kahve

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,461
İsim
uwu
Direk manzarası olmayan arkadaşlara bunu önereyim. Bu tür şeylerin yanında az kısık bir şarkı açacaksın ama öyle rap falan değil kaliteli sanatçı gibi sanatçı (Rap baya severim ama onun keyfi bu değil) Sonra kahvenle düşüneceksin hocam.
Hocam
direk balkona oturuyorum on komşunun kızları güzel 🙂

Kürtler

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,461
İsim
uwu
Hocam o manzarayı izleyin sıkıntı yok.

Bu kaçak çay hayranlığı ne anlayamadım gitdi.
Bizim altta oturanlar kurt on komşu kurt olunca bnde közde pişmiş içmeye başladım normalde ocakta pisiyordu
Hocam hiç denemedim cidden bu kadar iddialı mı? Bunun yanında ne önerirsiniz öyle sırf yudumlayım mı kaçak çaycağızı mı?
Çok iyi yanına bişi gerekmez ama bn kavrulmus fındık içi yiyordum guzel oluyordu

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Bizim altta oturanlar kurt on komşu kurt olunca bnde közde pişmiş içmeye başladım normalde ocakta pisiyordu

Çok iyi yanına bişi gerekmez ama bn kavrulmus fındık içi yiyordum guzel oluyordu
k-kurt?
Güzelmiş hocam mutlaka denerim.

İronik bir şekilde kahvemi yapmaya gidiyorum tam 1000. mesajımı yazarken kavemi yudumlayacağım nasıl fikir? :D

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,461
İsim
uwu
k-kurt?
Güzelmiş hocam mutlaka denerim.

İronik bir şekilde kahvemi yapmaya gidiyorum tam 1000. mesajımı yazarken kavemi yudumlayacağım nasıl fikir? :D
Kürt hocam
kürt evt bizim altta kurt ailesi var on komşuda Muşlu kurt torunlarida muq

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,574
İsim
Oğuz
Bu kaçak çay hayranlığı ne anlayamadım gitdi.
Çünkü kaçak çay sanıldığı gibi doğuda içilen ve acı olan çay değildir. Bir sürü çay var fakat genel olarak seylan çayı olarak geçiyor. Pahalı hepsi fakat çok güzel ve acı falan da olmuyor. Ayrıca İngiliz kahvaltı çayı da güzeldir. Türk çayı bunların yanında berbat kalıyor.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Türk çayı bunların yanında berbat kalıyor.
Vatan haini
Çünkü kaçak çay sanıldığı gibi doğuda içilen ve acı olan çay değildir. Bir sürü çay var fakat genel olarak seylan çayı olarak geçiyor. Pahalı hepsi fakat çok güzel ve acı falan da olmuyor. Ayrıca İngiliz kahvaltı çayı da güzeldir. Türk çayı bunların yanında berbat kalıyor.
Valla bizim aklımızda hep öyle kalmış acı zor içilen çay gibi.

Kahvemi yaptım normal klasik bi Türkiye Kahvesi (!) En iyi türk kahvesi nasıl yapılır bu işin profosyonelleri anlatabilir mi? :d

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
sabri reis
Bence çay iyi

Top Bottom