SadeceBirisi.
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 9,819
Kaçak Çay /papatya
HocamDirek manzarası olmayan arkadaşlara bunu önereyim. Bu tür şeylerin yanında az kısık bir şarkı açacaksın ama öyle rap falan değil kaliteli sanatçı gibi sanatçı (Rap baya severim ama onun keyfi bu değil) Sonra kahvenle düşüneceksin hocam.
Hocam
Hocam o manzarayı izleyin sıkıntı yok.direk balkona oturuyorum on komşunun kızları güzel
Kürtler
Bu kaçak çay hayranlığı ne anlayamadım gitdi.Kaçak çay + Her türlü kahve
Hocam o kozde pişen kaçak çayın tadını hiçbirsey veremezHocam o manzarayı izleyin sıkıntı yok.
Bu kaçak çay hayranlığı ne anlayamadım gitdi.
Hocam hiç denemedim cidden bu kadar iddialı mı? Bunun yanında ne önerirsiniz öyle sırf yudumlayım mı kaçak çaycağızı mı?Hocam o kozde pişen kaçak çayın tadını hiçbirsey veremez
Bizim altta oturanlar kurt on komşu kurt olunca bnde közde pişmiş içmeye başladım normalde ocakta pisiyorduHocam o manzarayı izleyin sıkıntı yok.
Bu kaçak çay hayranlığı ne anlayamadım gitdi.
Çok iyi yanına bişi gerekmez ama bn kavrulmus fındık içi yiyordum guzel oluyorduHocam hiç denemedim cidden bu kadar iddialı mı? Bunun yanında ne önerirsiniz öyle sırf yudumlayım mı kaçak çaycağızı mı?
k-kurt?Bizim altta oturanlar kurt on komşu kurt olunca bnde közde pişmiş içmeye başladım normalde ocakta pisiyordu
Çok iyi yanına bişi gerekmez ama bn kavrulmus fındık içi yiyordum guzel oluyordu
Kürt hocamk-kurt?
Güzelmiş hocam mutlaka denerim.
İronik bir şekilde kahvemi yapmaya gidiyorum tam 1000. mesajımı yazarken kavemi yudumlayacağım nasıl fikir?![]()
Çünkü kaçak çay sanıldığı gibi doğuda içilen ve acı olan çay değildir. Bir sürü çay var fakat genel olarak seylan çayı olarak geçiyor. Pahalı hepsi fakat çok güzel ve acı falan da olmuyor. Ayrıca İngiliz kahvaltı çayı da güzeldir. Türk çayı bunların yanında berbat kalıyor.Bu kaçak çay hayranlığı ne anlayamadım gitdi.
Vatan hainiTürk çayı bunların yanında berbat kalıyor.
Valla bizim aklımızda hep öyle kalmış acı zor içilen çay gibi.Çünkü kaçak çay sanıldığı gibi doğuda içilen ve acı olan çay değildir. Bir sürü çay var fakat genel olarak seylan çayı olarak geçiyor. Pahalı hepsi fakat çok güzel ve acı falan da olmuyor. Ayrıca İngiliz kahvaltı çayı da güzeldir. Türk çayı bunların yanında berbat kalıyor.