Neler Yeni

Kaleci Eldiveni Bakımı ve Kurutma

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Muharrem Karaman
Arkadaşlarla oynadığım halısaha maçlarında kaleye geçiyorum ve eldivenlerim normal olarak kirleniyor nasıl temizleyebilirim ve temizlesem bile sadece su ile temizleniyor diye biliyorum iç kısmı nasıl kurutacağım?

Kadir_1987

80+ Silver
Arkadaşlarla oynadığım halısaha maçlarında kaleye geçiyorum ve eldivenlerim normal olarak kirleniyor nasıl temizleyebilirim ve temizlesem bile sadece su ile temizleniyor diye biliyorum iç kısmı nasıl kurutacağım?
Eldiveni en düşük derece de çalışacak şekilde makine de yıkayabilirsiniz.
Ama şu şekilde ; herhangi bir eşyanızın içerisine koyarak yıkamalısınız.
Çünkü iç kısmındakı elyaf tarzı kaydırmaz sünger kısmının üzerinde topun eldivene yapışmasını sağlayan zarlar var ve onlar aşınırsa eldiveniniz fonksiyonunu kaybedecektir.
Bahsettiğim yıkama kuralları profesyonel eldivenler için.
Orta sınıf eldiven kullanıyorsanız bu kadar dikkat etmeyin atın gitsin :)
Kurutma olayını da ; yıkanma bittikten hemen sonra kalorifer'in üzerine eldivenin bilek kısımlarından ters duracak şekilde koyarak kurutabilirsiniz.
Hemen ertesi gün maçın varsa yetişmez çünkü 1.5 gün de anca kuruyor ;)

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Muharrem Karaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eldiveni en düşük derece de çalışacak şekilde makine de yıkayabilirsiniz.
Ama şu şekilde ; herhangi bir eşyanızın içerisine koyarak yıkamalısınız.
Çünkü iç kısmındakı elyaf tarzı kaydırmaz sünger kısmının üzerinde topun eldivene yapışmasını sağlayan zarlar var ve onlar aşınırsa eldiveniniz fonksiyonunu kaybedecektir.
Bahsettiğim yıkama kuralları profesyonel eldivenler için.
Orta sınıf eldiven kullanıyorsanız bu kadar dikkat etmeyin atın gitsin :)
Kurutma olayını da ; yıkanma bittikten hemen sonra kalorifer'in üzerine eldivenin bilek kısımlarından ters duracak şekilde koyarak kurutabilirsiniz.
Hemen ertesi gün maçın varsa yetişmez çünkü 1.5 gün de anca kuruyor ;)
Teşekkürler deneyeceğim

Top Bottom