Kaliteli, bana sıkıntı çıkarmayacak gaming mouse

kanka şaka mısın sen senin aradığın model üretimde değil orjinalini bulamazsın
Şaka olan sensin gidiyon bana rgb li özellikli mouse pad atıyorsun farklı ürün bu onun orjinali diye kafanız mı iyi acaba? Hepsi aynı markanın farklı ürünleri ne bekliyorsun standart bir padin 1000 tl olmalısını mı?

Şaka olan sensin gidiyon bana rgb li özellikli mouse pad atıyorsun farklı ürün bu onun orjinali diye kafanız mı iyi acaba? Hepsi aynı markanın farklı ürünleri ne bekliyorsun standart bir padin 1000 TL olmalısını mı?
iyi yeni modeli o, bu arada rgb değil

Evet 33tl kaçırmayın
Sahte ürün pek kaliteli sayılmaz. Kendim bizzat bu tür dandik ürünleri kullanmıştım, pürüzsüz değil ve pek bir işe yaramıyor. İnca Mouse pad kullanıyorum 1 yıldan fazla süre oldu. Çamaşır makinesine bile atıyorum. Kaliteli ve pürüzsüz bir yapıya sahip uygun fiyatlı bir mouse pad diyebilirim. Vatan bilgisayar magazat şubesinden almıştım. Ancak şuan pahalanmış. Avansas sitesinde fiyatı daha uygun alınabilir.

O zaman yeni modeli diye belirteceksin aynı ürünün orjinali demiyeceksin rgb değil diyorsun bide al sana video üründen haberin yok konuşuyorsun havadan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gidiyon 35 liralık ürünle 1000 tl lik ürünü kıyaslıyorsun.

Şaka olan sensin gidiyon bana rgb li özellikli mouse pad atıyorsun farklı ürün bu onun orjinal diye kafanız mı iyi acaba? Hepsi aynı markanın farklı ürünleri ne bekliyorsun standart bir padin 1000 TL olmalısını mı?
kullandığınız goliathus imitasyon bir ürün. Razer mouse padlerin 30 TL ye orijinal olması pek mümkün değil. Kaldı ki bu kullandığınız ürün benim ilk mousepad'im, 3 ay içinde kumaşları attı, katlamalar yaptı ve kayganlığını yitirdi. Sizce Razer gibi bir markanın bu kadar kötü bir ürün üretebilmesi ne kadar mantıklı ?

O zaman yeni modeli diye belirteceksin aynı ürünün orjinali demiyeceksin rgb değil diyorsun bide al sana video üründen haberin yok konuşuyorsun havadan
aynı ürünün orjinali demedim zaten sadece link bıraktım sonrasında da üretimde olmadığını orjinalini bulamayacağını söyledim

Öncelikle markadan önce mouse u hangi işlevde kullanmak istediğin önemli hangi tür oyunlar oynuyorsun vs. gibi eğer fps oyunları oynuyorsan kesinlikle logitech veya steelseries almanı tavsiye ederim zaten birçok profesyonel fps oyuncusu da bu markaların mouselarını kullanıyor sensörleri falan bayağı gelişmiş çoğu mouse a göre.

kullandığınız goliathus imitasyon bir ürün. Razer mouse padlerin 30 TL ye orijinal olması pek mümkün değil. Kaldı ki bu kullandığınız ürün benim ilk mousepad'im, 3 ay içinde kumaşları attı, katlamalar yaptı ve kayganlığını yitirdi. Sizce Razer gibi bir markanın bu kadar kötü bir ürün üretebilmesi ne kadar mantıklı ?
Vallaha dostum ben 3. Seneye giriyorum hala ilk aldığım gibi kullanıyorum sorunum yok.

Çakma kardeşim attığın orjinal üretim yok öyle bişey
Ben razer tarafından üretildiğini savunmuyorum zaten. Ürünün kalite bakımından orjinal olduğunu söylüyorum aktif olarak 3. Seneye giriyorum bu pad ile ilk aldığım gün gibi kalitesini koruyor. Siz çıkıp farklı modeller atıyorsunuz ürünün orjinali budur diye 35 liralık bir ürünle 1000 tl lik ürünün kalitesi özelliği vb. aynı olamaz zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,856
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri