Arkadaşlar Kaliteli HDMİ KABLO önerir misiniz? altın uclu 2.0 orta yollu bir şey kalın kablolu
Verir hocambunun internet kablosunu kullanıyorum hocam cat7 memlunum bu ürünü nasıl 1080p monitorüm var full hd 75 hz canlı verirmi renkleri
Altın uçlu olunca ne oluyor? Ben de laptop için almayı düşünüyorum. Herhangi bir ekran için öneri atar mısınız? 4k falan desteklerse müq olur.
Bu attığım kabloyu alabilirsin hocamAltın uçlu olunca ne oluyor? Ben de laptop için almayı düşünüyorum. Herhangi bir ekran için öneri atar mısınız? 4k falan desteklerse müq olur.
Parazit olmuyor diyorlar altın kaplamada 2.0 olursa daha iyi olur birdeAltın uçlu olunca ne oluyor? Ben de laptop için almayı düşünüyorum. Herhangi bir ekran için öneri atar mısınız? 4k falan desteklerse müq olur.
aldıysan iptal et indirime girdi :d indirimli fiyattan al hocamParazit olmuyor diyorlar altın kaplamada 2.0 olursa daha iyi olur birde
aldıysan iptal et indirime girdi :d indirimli fiyattan al hocam
şu anda hocam monitörün kendi kutusundan cıkan hdmi kullanıyorum 2.0 mı bilmiyorumda altın uclu degil sizce 2.0 mıdır monitorun kutusundan cıktıgı icin monitor su anda 6k piyasa fiyatıaldıysan iptal et indirime girdi :d indirimli fiyattan al hocam
Halihazırda memnunsan sorun yok bende monitör'den çıkan kabloyu kullanıyorum ama ugreen bu konuda 1 numara diyebilirimşu anda hocam monitörün kendi kutusundan cıkan hdmi kullanıyorum 2.0 mı bilmiyorumda altın uclu degil sizce 2.0 mıdır monitorun kutusundan cıktıgı icin monitor su anda 6k piyasa fiyatı
doğrudur onun internet kablosunu kullanıyorum baya iyi ama 2.0 mı diye merak ettim görüntü kalitesi iyiHalihazırda memnunsan sorun yok bende monitör'den çıkan kabloyu kullanıyorum ama ugreen bu konuda 1 numara diyebilirim
Sorun yaşamazsınız dostumdoğrudur onun internet kablosunu kullanıyorum baya iyi ama 2.0 mı diye merak ettim görüntü kalitesi iyi