Bütçeyi biraz arttırarak almak daha mantıklı gibi görünüyor. Y.d üzerinden getirme şansım da olabilir. Y.D akrabam aracılığı ile getirtebilirim. Kalite anlamında hangisini önerirsin oradan her türlü ucuza gelmiş olacak ebay gibi yerlerden alarak çok daha az maliyetle alabilirim.Maono AU-902 USB
Ses testi
1000 liraya çok güzel bir mikrofon artık bulman zor. Hyper X Solocast diyecektim 2000 lira olmuş. 2. el desen onu da ucuza vermiyorlar. Bu marka gibi modellere gitmen lazım. Ya da Fifine'ın ucuz modellerini bulabilirsen olur ama Fifine'lar da pahalılaşmış. Kolay gelsin. Ama ben 1000 liraya verdiği performansı beğendim. Denemedim bu arada rasgele buldum.
Bütçe artmıyorsa 2. el Solocast öneririm her türlü. Geçtiğimiz haftalarda 800-1000₺ bandında ilanlar mevcuttu. Sıfır olması gerekiyorsa Kasım indirimlerinde Fifine A2 vesaire kovalanabilir.Kendi kulaklığımın mikrofonunu beğenmiyorum ve sesleri kısık iletiliyor.
Discord ve sesli oyun üzerinden sesin tok ve kaliteli ileten bir mikrofon tavsiyesi olursa çok sevinirim.
Bütçe : 1000 Max