BagetEkmek
80+
- Reaksiyon skoru
- 94
- Bütçe
- 4000
Kamerası Kesinlikle Çok İyi Olacak Zorunlu Değil Ama Ekranı 120 Hz Olabilir Şarjı Uzun Gitsin
Kamerasının iyi olmasını istiyorsa X3 Pro son tercih olmalı, kesinlikle A52.Oyun oynayan biri iseniz X3 PRO önerebilirim.
X3 PRO'nun kamera performansı günü kurtarır ayrıca yazdığım mesajı dikkatlice okuyun. ''Eğer Oyun oynuyorsanız X3 PRO alın'' yazmışım.Kamerasının iyi olmasını istiyorsa X3 Pro son tercih olmalı, kesinlikle A52.
Okudum merak etme, adam kamerası kesinlikle çok iyi olmali demiş.X3 PRO'nun kamera performansı günü kurtarır ayrıca yazdığım mesajı dikkatlice okuyun. ''Eğer Oyun oynuyorsanız X3 PRO alın'' yazmışım.
Orayı yanlış anlamışım. ''Kamerası iyi olmalı fakat zorunlu değil'' diye okumuşum. Kusura bakmayın.Okudum merak etme, adam kamerası kesinlikle çok iyi olmali demiş.
Bu Telefonu Çok Beğendim Acaba Kamerası İyi Olan Bir Modeli VarmıdırOyun oynayan biri iseniz X3 PRO önerebilirim.
Kameranın iyi olmasını istiyorsan A52 alacaksın işte, neyini anlamadın?Bu Telefonu Çok Beğendim Acaba Kamerası İyi Olan Bir Modeli Varmıdır
Realme 7 Pro (60 hz)Kamerası Kesinlikle Çok İyi Olacak Zorunlu Değil Ama Ekranı 120 Hz Olabilir Şarjı Uzun Gitsin