Kaliteli USB Çoğaltıcı Önerisi!!!

tuncay_34

80+
Reaksiyon skoru
42
Merhaba Arkadaşlar,
Laptop kullanıyorum iyi bir usb çoğaltıcı arıyorum öneriniz nedir?
Klavye mouse Kulaklık ve g29 kullanıyorum ama laptopda sadece g29 ve sogutucunun ıkı usb'sini kullanabılıyorum.
Soğutucu usb yeterli gelmiyor,özellıkle kulaklıkta şimdiden önerilerinizi bekliyorum.

Resim Alıntıdır.

Ekler

• usb.PNG
    usb.PNG
    242.6 KB · Hit: 64
Merhaba Arkadaşlar,
Klavye mouse Kulaklık ve g29 kullanıyorum ama laptopda sadece g29 ve sogutucunun ıkı usb'sini kullanabılıyorum.
Soğutucu usb yeterli gelmiyor,özellıkle kulaklıkta şimdiden önerilerinizi bekliyorum.

Resim Alıntıdır.
3.0 bir çoklayıcı alabilirsiniz.
150₺ falan ama.

Merhaba Arkadaşlar,

Resim Alıntıdır.
Bunu tavsiye ederim kendim kullanmıştım zamanında gayet kaliteli ve güzel bir ürün
Not:Ben Media Marketten almıştım fiziksel şekilde

Bunu tavsiye ederim kendim kullanmıştım zamanında gayet kaliteli ve güzel bir ürün
Not:Ben Media Marketten almıştım fiziksel şekilde
Birde marka belirtseydin veya üründen görseller verseydin :}

Masa üstünde duracak bir usb çoklayıcı bende arıyorum öneriniz varsa yazabilirseniz çok sevinirim. (5-10 portlu bir cihaz olabilir)

Dostum sana önermek isterdim ama tam istediğim gibi bir ürün bulamadım diğer üyeler sana yardımcı olur kusura bakma
Teşekkür ederim düşünmen yeter bende bulamadım tam konu açacaktım güncel konu bulmuşken yazayım dedim.

Geri