Kanalıma Fikir lazım.

Kaan ÇABUK

Cezalı
80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
20,259
İlk video öneriniz var mı?
Kanal'ı kısaca özetlersek. Basit Tüyolar

Kanal adı bu şekilde: KaanCK - Basit Tüyolar

Bu reklama girmiyordur umarım.
Bence ilk önce basit life hacklerle başla yada o lgs için kanal açıp 1 milyon abone yapan sayısız kişiler gibi taktik uygula

Bu reklama girmiyordur umarım.
Bro kanal adından giriyor büyük ihtimalle,
İlk video olarak kendini ve hedeflerini tanıtarak başlayabilirsin sonra da mesela webcam varsa daha iyi olabilir videoların daha dikkat çeker.

Bence ilk önce basit life hacklerle başla yada o lgs için kanal açıp 1 milyon abone yapan sayısız kişiler gibi taktik uygula
Ses yok. Kamera yok. Bilgisayar üzerinden çekmem gerek. Bilgisayarın kamerası yok. Bilgisayar üzerinden yapabildeceğim bişi lzm

Video başlıklarını da konu başlıkların gibi yazacaksan, o kanal tutmaz.

Ses yok. Kamera yok. Bilgisayar üzerinden çekmem gerek. Bilgisayarın kamerası yok. Bilgisayar üzerinden yapabildeceğim bişi lzm
Benim tavaiyem telefonla başla bilgisayara aktarıp renderla hem kameradan kurtulursun hemde videon daha iyi olur

Benim fikrimi pek önemsemezsin ama insa ların karşılaştığı sıkıntılarla ilgili bi video yap millet izler
Fps nasıl yükseltilir
İdeal oyun ayarları
Ping düşürme
Win 10 ücretsiz yapma

Benim fikrimi pek önemsemezsin ama insa ların karşılaştığı sıkıntılarla ilgili bi video yap millet izler
Fps nasıl yükseltilir
İdeal oyun ayarları
Ping düşürme
Win 10 ücretsiz yapma
Win 10 ücretsiz zaten :D
Bunları yapabilirim aslında.

Bu tarz şeyler yap genelde uzun vadede baya izlenmeye ulaşıyor bunun ardında deneyimli olduğun oyunlar hakkında bilgiler içeren videolar yapabilirsin
CS&GO videosu çekmeyi denedim ve aşırı kasıyor video. Sistemi toplayayım Gameplay çekeceğim zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,770
Üyeler
190,972
Son üye
Phaidros
Geri