- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,259
İlk video öneriniz var mı?
Kanal'ı kısaca özetlersek. Basit Tüyolar
Kanal adını silersen reklama girmez.İlk video öneriniz var mı?
Kanal adı bu şekilde: KaanCK - Basit Tüyolar
Bu reklama girmiyordur umarım.
Bence ilk önce basit life hacklerle başla yada o lgs için kanal açıp 1 milyon abone yapan sayısız kişiler gibi taktik uygulaİlk video öneriniz var mı?
Kanal adı bu şekilde: KaanCK - Basit Tüyolar
Bro kanal adından giriyor büyük ihtimalle,İlk video öneriniz var mı?
Ses yok. Kamera yok. Bilgisayar üzerinden çekmem gerek. Bilgisayarın kamerası yok. Bilgisayar üzerinden yapabildeceğim bişi lzmBence ilk önce basit life hacklerle başla yada o lgs için kanal açıp 1 milyon abone yapan sayısız kişiler gibi taktik uygula
Neden öyle yazayım?Video başlıklarını da konu başlıkların gibi yazacaksan, o kanal tutmaz.
Benim tavaiyem telefonla başla bilgisayara aktarıp renderla hem kameradan kurtulursun hemde videon daha iyi olurSes yok. Kamera yok. Bilgisayar üzerinden çekmem gerek. Bilgisayarın kamerası yok. Bilgisayar üzerinden yapabildeceğim bişi lzm
Telefon yokBenim tavaiyem telefonla başla bilgisayara aktarıp renderla hem kameradan kurtulursun hemde videon daha iyi olur
Benim fikrimi pek önemsemezsin ama insa ların karşılaştığı sıkıntılarla ilgili bi video yap millet izlerİlk video öneriniz var mı?
Win 10 ücretsiz zatenBenim fikrimi pek önemsemezsin ama insa ların karşılaştığı sıkıntılarla ilgili bi video yap millet izler
Fps nasıl yükseltilir
İdeal oyun ayarları
Ping düşürme
Win 10 ücretsiz yapma
Bu tarz şeyler yap genelde uzun vadede baya izlenmeye ulaşıyor bunun ardında deneyimli olduğun oyunlar hakkında bilgiler içeren videolar yapabilirsinWin 10 ücretsiz zaten
Bunları yapabilirim aslında.
CS&GO videosu çekmeyi denedim ve aşırı kasıyor video. Sistemi toplayayım Gameplay çekeceğim zaten.Bu tarz şeyler yap genelde uzun vadede baya izlenmeye ulaşıyor bunun ardında deneyimli olduğun oyunlar hakkında bilgiler içeren videolar yapabilirsin