Kanun tanımaz Meyer Gaming satıcısı

Tayfunns

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,339
Amazon üzerinden, meyer Gaming satıcılı GameSir Cylon'e 2 gamepad aldım, ürünün poşeti ve kutusu yırtık geldi. Pat pat sarılı olduğundan bu yüzden kapıda bu durumu görmedim. Kaldı ki çok iyi paketlenmiş gözüküyordu, belli ki kullanılmış veya iade ürün göndermişler. Kutusunu bile açmadan iade başlatıp yolladım, sonra başka bir satıcıdan indirime girdi (GameSir Türkiye) onlardan aldım ve kullanıyorum. İadeyi beklemek ile uğraşmak istemedim.

Neyse geçen hafta perşembe günü ellerine kargo ulaşmış, ben de bugün Amazon ile görüştüm iade durumu ne oldu diye. Satıcıya bildirdiler durumu, meyer Gaming de bana şöyle yazmış; kutusu yırtılmış ve mühürler sökülmüş, biz bunu kayıt alarak yolluyoruz, ürünün paketleme görüntüleri elimizde mevcut. Açılmış veya kullanılmış ürün yollamıyoruz, Amazon ile iletişime geçin. Şansıma Amazon'dan aldım için sağ olsun Amazon 5-7 iş günü içerisinde bana para iadesi yapacağını söyledi. Amazon değil de meyer Gaming sitesinden alsaydım kutusu ve poşeti yırtılmış ürün alacaktım. Kaldı ki kutunun içini bile açmadım, ürün belki de sorunluydu. Kısaca bu kanun tanımaz firmadan alışveriş yapmanızı önermiyorum. 300-500 TL fazladan verip Amazon'dan almanın rahatlığı çok başka.

7508.webp

Para iadesi geldi, Amazon sağ olsun hızlıca çözdü. 🙂

Deneyim edinmişsin. Ve firmayı bizimle paylaştığın için sağol dikkat ederiz 👍🏼

meyerden birkaç kere mousepad aldım sorun yaşamadım ayıp etmişler

Amazon üzerinden, meyer Gaming satıcılı GameSir Cylon'e 2 gamepad aldım, ürünün poşeti ve kutusu yırtık geldi. Pat pat sarılı olduğundan bu yüzden kapıda bu durumu görmedim. Kaldı ki çok iyi paketlenmiş gözüküyordu, belli ki kullanılmış veya iade ürün göndermişler. Kutusunu bile açmadan iade başlatıp yolladım, sonra başka bir satıcıdan indirime girdi (GameSir Türkiye) onlardan aldım ve kullanıyorum. İadeyi beklemek ile uğraşmak istemedim.

Neyse geçen hafta perşembe günü ellerine kargo ulaşmış, ben de bugün Amazon ile görüştüm iade durumu ne oldu diye. Satıcıya bildirdiler durumu, meyer Gaming de bana şöyle yazmış; kutusu yırtılmış ve mühürler sökülmüş, biz bunu kayıt alarak yolluyoruz, ürünün paketleme görüntüleri elimizde mevcut. Açılmış veya kullanılmış ürün yollamıyoruz, Amazon ile iletişime geçin. Şansıma Amazon'dan aldım için sağ olsun Amazon 5-7 iş günü içerisinde bana para iadesi yapacağını söyledi. Amazon değil de meyer Gaming sitesinden alsaydım kutusu ve poşeti yırtılmış ürün alacaktım. Kaldı ki kutunun içini bile açmadım, ürün belki de sorunluydu. Kısaca bu kanun tanımaz firmadan alışveriş yapmanızı önermiyorum. 300-500 TL fazladan verip Amazon'dan almanın rahatlığı çok başka.

Alıntıyı görüntüle
Hocam geçmiş olsun öncelikle bende sırf bu yüzden bu ürünü amazon üzerinden arkadaşıma satın aldırttım meyer wraith vb siteler satış sonrası desteği rezalet hatta wraith mouse pad siparişim 3 gün oldu hala kargoya bile verilmedi

Kimden alırsam alayım video çekerek açıyorum. Ama Amazon harici pek sağlam kutulu ürün gelmiyor hepsiburada kendi satarsa ayrı

Ben bıraktım artık herşeyi amazondan alıyorum sağolsunlar bana çok iyi davranıyorlar valla insan muamelesi görüyoruz.

Satıcı tekrar mesaj atmış.

Öncelikle yaşadığınız bu olumsuz deneyim ve oluşan yanlış anlaşılma için içtenlikle özür dileriz. Sizi itham etmek gibi bir niyetimiz kesinlikle olamaz; mesajımızın size bu şekilde yansımış olmasından dolayı üzgünüz.Ürünlerin paketleme aşamasından sağlam çıktığından emin olduğumuz için, hasarın taşıma/kargo sürecinde meydana geldiğini öngörüyoruz. Sizin gibi bilinçli bir kullanıcının, zaten halihazırda ikincisini sipariş ettiği bir ürün için böyle bir durum yaratmayacağının farkındayız.

Lütfen içiniz ferah olsun; iade hakkınızla ilgili herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Amazon üzerinden iade seçeneğiyle iade sürecini hemen başlatabilirsiniz. Bizim taraftaki tüm işlemler sona ermiştir. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Ürün patpatlı geldi öyle bir yırtılma kolay kolay olmaz. Ayrıca ürün sıfır gibi kokmuyordu, ufak tefek lekeler vardı. Aynı ürünü başka satıcıdan aldım gelen ürünle alakası bile yok. Topu Amazon'a atıp kaçıyorlar.

Aynı durumu sitesinden alıp yaşasaydım bu seferde THH ile görüşün diyecekler. Benim anladığım bu.

Geri