Neler Yeni

Karam Çikolata Kilo Aldırırmı?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Bu nerenin ağzı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denicem hem fıntessada yazıldım arada hergün 500ml süt alıyorum içinde 30gr protein var altunbileklerde satılıyor işimi görür demi az olasada?
İşinize yarar.Protein tozu zararlı olmasa da ben nedense full doğal şeyleri seviyorum.Yani protein tozu içeceğime dediğim karışımı içerim.Proteinimi tavuktan etten balıktan alırım.Peynir altı suyu da çok faydalı mesela

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
Beyler kaliteli yemek ve protein aliniz kenine.
Toz moz kreatin bca filan hersey bos.

Shoko moko unutunuz o tek kenine ödül verme haki.
Vucut hormon deyisiklik olsun diye. Kalite yemek aliniz keninize.
Yumurta peynir zeytin.joghurt
bunu not aldım yarın inceleme başlatacağız inşallah bu hangi dil ne anlatmak istiyor ne demek bu gibi soruların cevabını bulacağız inşallah

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Beyler kilo alamıyorum karamın kaloraisi çok hergün 3 4 tane yesem kilo alırmıyım?
Olm kafayı mı yedin çikolatayla kilomu alcan :D
Metabolizmana bağlı kilo alma durumun aslında zayıf olmak daha iyi ama çok zayıflıkta iyi değil. Boyuna göre orantılı olsun. Git fitnesa kas geliştir protein ağırlıklı beslen crossfit bi vücut yap kendine daha güzel olur. Kolunda karnında yağ olacağına six pack olsun :D

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Spora başladım fitness aldırımı aga kilo
Fittnes düzenli beslenirsen düzenli kaslarını dinlendirirsen, yapılı bir vücut yapar. Kilo almanada yardımcı olur, mesela protein tozu kullanabilirsin, insanlar zararlı bir şey sanıyor fakat bu protein tozu yeterli protein anlamayanlar için az aldığını düşünüyorsan yararı olur.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Fittnes düzenli beslenirsen düzenli kaslarını dinlendirirsen, yapılı bir vücut yapar. Kilo almanada yardımcı olur, mesela protein tozu kullanabilirsin, insanlar zararlı bir şey sanıyor fakat bu protein tozu yeterli protein anlamayanlar için az aldığını düşünüyorsan yararı olur.
Evet çoğu kişi zararlı sanıyor ama mesela insan günlük alması gereken proteini alıyorsa bide üstüne protein tozu içiyorsa o zararlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,509
Üyeler
164,687
Son üye
alpsolist
Top Bottom