Redmental
80+ Gold
- Katılım
- 6 Nisan 2020
- Mesajlar
- 6,102
- Reaksiyon skoru
- 6,186
Sen de Pog yolundasın sanırım.tamam bro sen aynanın karşısına geç güncel formunla soru cevap yap ifbb pro yolunda başarılar![]()
Sen de Pog yolundasın sanırım.tamam bro sen aynanın karşısına geç güncel formunla soru cevap yap ifbb pro yolunda başarılar![]()
30 yaşın 181boy85 kiloyum.Sana tavsiyem kilo almak için bir şey yapma. Her zaman istediğini yiyebilirsin. 2.5 sene spor yaptım sonra bıraktım şuan pişman olduğum tek şey iri olmak için aldığım kilolar. Kilo zamanı gelince zaten alacaksın kendini zorlama. Gainer 'a para verme. Protein tozunun karaciğerine verdiği zararı her gün kola vs tüketip veriyorsun zaten o kadar da korkma.Yok hocam benim öyle bir amacım yok .Sadece 85 kilo olayım biraz da kas yeter .
Hocam ben kolayı da ayda yılda 1 anca içiyorum.Daha yeni tartıldım da spora başladığımdan beri (3 hafta oldu) 4kg almışım .Bence iyi gibi.3-4 gün daha devam edeceğim eğer aynı oranda artıyorsa almayacağım ama artmazsa alacağım galiba30 yaşın 181boy85 kiloyum.Sana tavsiyem kilo almak için bir şey yapma. Her zaman istediğini yiyebilirsin. 2.5 sene spor yaptım sonra bıraktım şuan pişman olduğum tek şey iri olmak için aldığım kilolar. Kilo zamanı gelince zaten alacaksın kendini zorlama. Gainer 'a para verme. Protein tozunun karaciğerine verdiği zararı her gün kola vs tüketip veriyorsun zaten o kadar da korkma.
Hızlı kilo almanın şöyle bir dezavantajı daha var deri çatlakları. 3 haftada 4 kilo aldıysan zaten ekstra karbonhidrat almana gerek yok. Ağır Yaşamlar'a katılma gibi planın varsa bilemiyorum ama şuan olduğu devam et bence. Kilona takılma hiç bi zaman görüntüne ilerlemene bak.Hocam ben kolayı da ayda yılda 1 anca içiyorum.Daha yeni tartıldım da spora başladığımdan beri (3 hafta oldu) 4kg almışım .Bence iyi gibi.3-4 gün daha devam edeceğim eğer aynı oranda artıyorsa almayacağım ama artmazsa alacağım galiba
Evet sırtımda catlaklar oluştu ama bu sıkıntısını görmedim. Teşekkürler hocamHızlı kilo almanın şöyle bir dezavantajı daha var deri çatlakları. 3 haftada 4 kilo aldıysan zaten ekstra karbonhidrat almana gerek yok. Ağır Yaşamlar'a katılma gibi planın varsa bilemiyorum ama şuan olduğu devam et bence. Kilona takılma hiç bi zaman görüntüne ilerlemene bak.
O çatlaklar çok hızlı kilo alınca oluşuyor ve hayatının sonuna kadar taşıyorsun o nedenle gelişimin için acele etme ve hızlı kilo almaya çalışma. BaşarılarEvet sırtımda catlaklar oluştu ama bu sıkıntısını görmedim. Teşekkürler hocam
Hayatımın sonuna kadar oluyormu? Neeeee.Bana geçiyor demişlerdiO çatlaklar çok hızlı kilo alınca oluşuyor ve hayatının sonuna kadar taşıyorsun o nedenle gelişimin için acele etme ve hızlı kilo almaya çalışma. Başarılar
Geçiyor dedikleri ilk gün olduğu gibi belirgin olmamasındandır. Google'a vücut çatlağı yaz bak en son haline anlayacaksın.Hayatımın sonuna kadar oluyormu? Neeeee.Bana geçiyor demişlerdi
Yapacak bir şey yok gibi gözüküyor o zaman .Allah'tan kolumda falan değil sırtımda da pek gözükmüyorGeçiyor dedikleri ilk gün olduğu gibi belirgin olmamasındandır. Google'a vücut çatlağı yaz bak en son haline anlayacaksın.